Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na dobrom ste glasu, niko vise ne zeli ni da razgovara s vama. Neozbiljni, nesposobni, kriminalni.
buljevar....tako je i srpska vojska 1915 pa zbrisala komplet na grčko more pa opet ponovila 1995 zbrisavši iz Knina i gazeći tenkovima sopstvene traktoriste😎😜
Bulevar zaštitnik bošnjačkih interesa🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bake jesi ista sposoban sam?
SDA izdala Mostar, Srebrenicu , Sarajevo ...i vazda im drugi krivi a ako pogledas kod koga su pokradene para i ko ima kakve nekretnine .,...da one pricaju znao bi odgovor !
Muslimanski narod ima nesposobnu vlast koja očekuje reakciju Zapada. Neće vam niko rješavati probleme, ako vi sami to ne uradite. Pozdrav iz bratske Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Babo ti je prodao u ratu, a ti smradu u miru kako te nije stid da je spominjes
to je ta licemjerna mz koja je izdala srebrenicu sta se cudite
Nije mi jasno,zasto se umjesto pro- Bosanskohercegovacki,u poslednje vrijeme koristi termin pro-bosanski.Nemoze skracenica za BiH biti Bosna.Bosna je po Dejtonu samo dio Federacije(znaci udruzenje)Bosne(vecinski bosnjaci)i Hercegovine(vecinski Hrvati).Po mom shvatabju Dejtona,Bosnjacki i Bosanski su skoro istog znacenja,jer bosnjaci su vecinski u djeku BiH koja se u Dejtonu nazvala Bosna.
Majmuni, sa njima ljudi ne razgovaraju.
Na blef gurnuo all-in pa popušio, sad su svi drugi krivi.
Dokle ćemo mi Bošnjaci da mislimo da će nam neki stranac pomoći?
Nisu nas sačuvali kad su mogli i trebali.. Eto sad će...
Evo nema ništa znači od nabavke vakcina sad će nas Bake opet satrati o Srebrenici. Kad će više sudnji dan da svi nestanemo???
Ovi iz sda..vise su postali prosijaci nego politicari..samo nesto prose i mole...
Ja,i??? I sta sad?!? Odlicno si uradio kurvinski "posao za Vucicai bratiju u Begeju" i svjesno planski s.jbao onu tuzbu u Hagu, koja je bila prekretnica za puno nesta pozitivnog u cijelom regionu, ali ti si glumeci naivnu budalu izdao i Srebrenicu i BiH i sve drugo i sad se ponasasa ko u filmu "Selo gori, a Bookir se ceslja ( za novu poziciju u domu naroda). Sikter i ti i svi ko i ti. Niko normalan ti vise niista ne moze povjerovati.
Oj ne branite Srebrenicu, dosta je!
Moj Bakire sve je to zasluga politike i davanja kljucnih mjesta drugoj strani.Pod hitno kongres sda mora biti.Samo tonemo.
Ovo sto sad bosnje rade se u diplomatiji zove politika kratkog nosa
Kakvi amateri vode ove Bosnjake. Ovi bojkotuju legitimne izbore, oni preko bare salju pismo kojim blate covjeka koji ce predstavljati politiku neke zemlje od koje ovi ovdje pomoc traze. Pa vi ste se pogubili totalno u svom neznanju, svojim lazima i obmanama, srljate svaki dan sve gore i gore
Marš nepotistićka zelena govna.