Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim Boga da iducu godisnjicu ne docekate unistili ste generacije i generacije mladih ljudi, i sve u znaku vjere, BANDO vise ste stete nanijeli od 95 do danas nego agresor u ratu. BANDO
cuti poturice. Bez SDA i njihovih bilborda i holiday inn sastanaka danas ne bi znao da si bosnjoooo 😂
Srbi ne mogu nikako biti agresori jer Bosna i Hercegovina je SRPSKA ZEMLJA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dabogda vas ne bilo
Tko hoče da radi može fino da živi
Tko hoče da radi može fino da živi
Još toliko ako bog da
koliko je lijepo po vlasti sda govori podatak da bi 2/3 stanovnistva trajno napustílo drzavu i da toliko ljudi navaljuju na Njemčku ambasadu po papire da bjeze da se ambasador prepao da smo im objavili rat.
ima neka tajna veza brada dzamija i sda ,na predizbornim kampanjama na dzumi su djeljeni letci ovcama da blece bolje i dobijali su malo kafe i secera ....
Podrška svakom otporu protiv kriminalizirane stranke demokratske akcije koja vlada korupcijom na svim nivoima i u svim segmentima društva!
@dis3 Si pazario ljiljane da odneseš na mezar svom muslimanskom lideru kome se diviš?
@dis3 Da mogu, celu cvećaru bi poslao za našeg dragog Aliju, niko nam nije valjao kao on, nemerljiv doprinos je njegov za nastanak i afirmaciju Republike Srpske!
SDA nije svima crna. Neki su sa kesama dosli u Sarajevo poput Fahrudina Radoncica i dobro profitirali od nje. Nije nama najveci problem SDA. Narod bi nju lagano skinuo i poslao u proslost kao sto je pokusao prije nekoliko godina kada je SDP pobijedio. I znamo sta je bilo na kraju. Problem je sto se nema za koga glasati. Ako ko ima preporuku napisite nam ovdje na klix.
Bošnjak pravoslavac Peđa Kojović i Naša Stranka je pravo rešenje za Bošnjake!
SDA obilježava 27. godišnjicu nerada i postojanja samo zbog svojih istaknutih članova. Čestitke od srca. 27 godina praviti nekoga budalom je veliki uspjeh :)
Danas nam je grozan dan SDA je rodjendan😂
@dis3 na cemu da se cestita kad je najveci uspjeh mladih odlazak iz balijdzistana
27. godina krademo od vas i pravimo vas budalama ovom prilikom svi clanovima sda hebem familiju
@dis3 Puna podrška za tebe, SDA, Alija i Bakir su vrh vrhova! Sreća je te si inteligentan da skontaš to i ne budeš na stranputici kao ostali!
Svemu dođe kraj....
Interesantno, vrlo interesantno. Mlad, obrazovan svijet MRZI sda, a ona oept uredno dobija izbore. To je zato sto krezubi, nepismeni seljaci znOju. Oduzeti pravo glasa seljacima preko 50 god zivota, sa zavrsenom osnovnom skolom
Zločinačka organizacija.
Što su umjesto polumjeseca stavili kršćanski ljiljan na logo stranke? Nisu se valjda vratili na pradjedovsku vjeru?
slobodno se uclani imate iste bolesne ideologije
Živjela REPUBLIKA SRPSKA I REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA.