Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i i zenici sire Lazi i zarazu.
Nedajte da vam mjere temperaturu na ulazu nekog predizbornog skupa, kradu vam memoriju, ja neki dan kreno da podrzim SDA, vratim se i odem da podrzim ASDA
Kliconose kontaju da im neko vjeruje!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Evo sinoc u Gradaccu danas i u Zenici nastavili Siriti Lazi i zarazu. SDA klaster.!!!!
al respiratore za trojku 15 novembra smo spremili
@gooUser11110404 SDA je baš poznat po rješavanju problema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K.F. je obećao Zeničanima stečaj Čelika, Zenicatransa, a ZEPS ga nikad realno nije ni zanimao (jer tamo nema kazan sa rakijom)
Svaki put ista obećanja, iste riječi, isti način. A ništa ne urade. Prodaju maglu 4 godine i opet sve isto ponovo obećavaju.
Opet šire laži i obmane.
Da li neko vjeruje u ova obećanja SDA!? Postalo su smiješni.
30 najtezih godina sa vama. Mozda jos koju.
Hahahahh ako nas budete spasavali kao sto ste spasavali Srebrenicu, generala Sefera Halilovica, njegovu suprugu i njenog brata kao Mostar, i ostalih 12 % Bosne nemoj te matere ti!! ZELENI UZP sprema Vam se smetljiste zaborava!!! J... Vam pas mater lopovsku!!!! Nemoj te molim Vas vi nas spasavati!!!
i zamislite da ima ovaca koje će im povjerovati opet ☹️👎🤮🤮
Svaki put ista prica, ista obecanja, sta se radilo prethodne 4 godine? Uzas!
Gdje ste bili ranije da ne dozvolite propast,šta vi spavate kad ste sve uništili.Kako vas nije sramota izaći pred građane sa lažima.Tovali ste nas,nećete više.
Laži SDA se brže šire nego covid .
Postoji li iko ko jos vjeruje u ova obecanja SDA?
@Jasko963 djec im se smiju..
Fuj smradovi seljački kockoglavi , kako vas nije stid išta obećavati, obećavate vi skoro 30 godina, a ovce maloumne i dalje padaju na istu vašu foru, pa to samo u primitivnoj Bosni ima!
Hoće, hoće SDA. Nikad ne lažu. Ni zlatne kašike, ni 100 000 radnih mjesta....
Samo vratite pokradeno..
Samo vi obećajete a ovce ce da glasaju pa ce na ražanj kao svaka ovca