Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire salji vojsku, sta cekas vise. Dokle vise trpiti tu stoku!!!!!!!
ovi iz sda se prave jako mutavi ... mada ja mislim da oni jesu mutavi traze od istih onih koji su te ljude protjerali da ih zastite????? level of stupidity: expert
brale, presavij tabak, pa tuzbe, pa da vidis kad pocnu kazne da se placaju kako se lijepo sve smiri. srpska je donijela divan zakon protiv javnog iznosenj rijeci, samo sto mi bosnjaci ne znamo da ga iskoristimo. srpski portali su prepuni mrznje spram muslimana i bosnjaka, a u srpskoj je to kaznjivo, zakonom samo prijave slati i tuziti, da vidis kako ce se ucutati
ma po novcaniku brale, a zakon se mora sprovoditi, milo ti mrsko ti, na kraju krajeva presuda je presuda. bosna i bosanci itekako imaju pravnog nacina za rjesavanje srpske nadobudnosti. u federaciji usvojis zakone koji ti trebaju, cak ne moras ni u federaciji, usvojis na kantonalnom nivou, svakako kanton ima ovlasti kao republika srpska a sve po zakonu, pa nek laprdaju onda do mile volje
ma jok, vjeruj da "zakonski" boli daleko vise sta mislis sto su se uskomesali oko rezolucije o srebrenici. jer automatski svako negiranje genocida u srebrenici predstavlja krivicno djelo, i samim tim rizikujes medjunarodnu potjernicu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne divani,policija koja je počinila genocid nikad se promjeniti neće!!!
A kada su bile poplave, Bošnjaci su prvi pružali pomoć Doboju, a oni na ovakav način vraćaju
stoka ostaje stoka - sa ovakvima se ne moze. najbolje svak na svoju stranu.
Ta policija ne štiti podjednako ni Srbe u entitetu, a kamoli Bošnake, jer to ne zavisi samo od nacionalne već i od stranačke pripadnosti. Dakle, radi se o partijskoj policiji Mileta Ronhilla.
Pizdice iz SDA su tu samo kada treba skupljati jeftine političke poene, drugo ništa i ne znate lezihlejbovići, neradnici glupi.
pored svega ovoga sto se desilo ti si nasao SDA da kritikujes.....
Naravno, upravo njima odgovaraju ovi ekscesi kako bi narod zaglupljivali pred izbore o snazi u jedinstvu. Ništa oni konkretno nisu uradili od rata pa do sada da se pomogne povratnicima ili bilo kome, čak šta više pokrali su sve pare i mašine od donacija i kasnije prodavali ovim nesretnim ljudima širom BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj SDA pričate zidovima... Niti čuju, niti žele da čuju, a kamoli da sprovedu u praksu, pa da kobajagi štite povratnike.
Tvoja SDA je sve ovo i napravila. Zatvaraju oci i usi na sve. Prave se da nemaju nista sa tim i svime ostalim. Samo se oglase kao da u Americi zivimo pa da nam daju podrsku. Da te nije Alija ne bi Bakir sad grabio i sakom i kapom a narod sto se borio i sto sad prezivljava nije u njegovoj nadleznosti kao. Minder predsjednik!
jeste SDA je skadnirala ono sinoc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)