Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo iskreno da iskrenije nemoze,eto vlahadija nek raspise referendum,eto nek pocne rat...prvo idem u opcinu(hrak kakav naziv) ,pa do kantona pa ako nebude opet blokirano i do Sarajeva ,da ovu nasu gamad istrijebim,nakon toga idem na ove vlahe,pa ko ziv ko mrtav..bujrum stoko sa vlasti,zaratuj ako smijes mamu li vam svima na kamaru slozim,..
@UNKamion Kako mi dragi Allah da,nemam se ja sta trudit...,inace sacuvo me na Ulicama,Teocaku,Sibovcu,Varesu,Smolucoj,Ozrenu..pa nemora me cuvat citav zivot,a vlah sa snajperom me bas onako uplasio,evo sam sam se sasro od straha.........
Zavrnuti im pipu je vasa obaveza, a ne nekoga drugog.
Nakon toga slijedi referemdum o priznavanju referenduma od strame svih srpsskih politickih faktora.Zatim plebiscit srpskog naroda o priznavanju oba referenduma!:)))Ocekuje se da se glasa 113% ZA;)))))))))))
Isplaci seeeeee, bice ti lakseeeee! help nato, help EU, help OHR hahahhahaha
vasa zadaca klosarcine i lopuze i sda je bila da naoruzate i opremite ovaj narod posle rata da nam se ne ponovi isto umjesto toga lajete ko psi i muljate ko sto ste i u ratu muljali mrs u pm
Jel živ Valentin Inzko?
Јесте, прати шта се дешава у Француској и ако имало има памети треба да сазове Савјет за имплементацију мира да се види које мјере предузети према оном дијелу тзв. БиХ са којег је регрутован највећи број ИСИЛ милитаната из Европе, ово све постаје опасна игра са радикалним исламом, муслимани не бирају средства, питање је момента кад ће и у Бечу неки исламиста да направи масакр.
@bikkojisjedi pa medo jedan kakvo kmeee kmeeee,vidjelo se do juce ko je kmecao oko SSP,Bake kad uši zavrne nema tamo vani😁a taj referendum ćemo da vidimo😂
Bog Bosna Bosnjaci !
Najbolje sto se moglo dogoditi BiH od kraja rata. ;)
Ne znam zašto se ovi Bošnjaci pale na provokacije koje dolaze iz RS-a. Treba pustiti Srbe da organizuju referendum, ali i Bošnjake iz RS-a da i oni organizuju svoj referendum. Smatram da se treba poštovati volja svakog od konstutivnih naroda. Tako će Srbi nakon referenduma da slave 9. januar kao dan RS-a, a Bošnjaci RS-a će recimo da slave 28.juli (dan kada je Austro-Ugarska objavila rat Srbiji). Dakle, mora se poštovati volja svih naroda i demokratiju ne treba limitirati sve do anarhije.
@azem Ne skrivaj se iza Bošnjačkih (muslimanskih) imena , ovo je demokratska zemlja i u njoj ima mjesta i za takve kao što si ti. Slobodno se isprsi i reci ja sam Srbin. :)
@azem Lepo ime :) Poznajem jednog Velibira- nadimak Kiba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaha ovo malo da ublazi bol od zavrtanja ruke i potpisivanja sppa ;D jbt ko u obdanistu ;D
Manjina na aparatima,traktori na pik-u idu 20%gore od realne cijene !!
Treba onda mmf-om ucijeniti referendum,to je najproduktivnije
@071SA Pogledaj na pik-u koliko ih iz Doboja prodaje kuce i stanove,zemlju dodzaba,imaju oni para za traktore,ovi imucniji o John Deer razmisljaju :)
ne samo destruktivne snage u RS, nego u cijeloj BiH, a i SDA je jedna od većih destruktivnih snaga. Majku vam fašističku....
...ustašku
sda.dokazanim fasistima i ubicama bosnjackog naroda palamudi i predizbornim retorikama i siromastvu .budale naivne odluka je donesena jednoglasno i tice se srpskog nacionalizma i nastavka zlocinacke politike iz 90 a nikakve ekonomije i predizborni trikova i zahtjeva odlucnu reakciju a ne nekakve bidalaste vapaje za pomoc
Logika stvari pred izbore je jednostavna u prilici, kad je već hrmpalija Mile sa svojim sa svojim talđijama sve banke i državnu kasu opustošio, pa pošto iza svake ideje o nekom oporavku trebaju sredstva, pa je najeftinije da bi dobio izbore, da raspiše referendum o danu republjik.