Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ni rijeci o eventualnom izvinjenju seksi Selme građanima BIH, posebno Bihaća i Krajine! Fuj SDA!
DOK je SDA i Bakira Izetbegovica nece biti problema oko zastite drzave i naseg Bosnjackog naroda, jer Bakir kao potpredsjedavajuci Doma naroda BiH zna kako se voli,brani, predvodi, unapredjuje, obezbjedjuje nasa drzava i Bosnjacki narod. Bakir Izetbegovic je iskusni i dokazani politicar i neustrasivi branilac nase drzave, te ce znati i u miru,ali i nedaj boze i u ratu da predvodi nas narod u odbrani od agresije. Puna podrska za gospodina Bakira Izetbegovica u daljem radu.
EVO ako ce biti bar malo lakse srpskom slugi SCEPI RADOJICI i SBB=srpskoj beogradskoj braci, koji ne zele da podrze probosanske koalicije u Srebrenici vec podrzavaju prosrpske stranke ja cu se u ime Selme Cikotica izvinuti gradjanima BiH i USKantona na lapsusu koji je prilikom davanja intervua napravio Selmo Cikotic. IZVINITE GRADJANI, nece se vise ponoviti lapsus, koji je Selmo napravio u velikoj zelji da pomogne rjesavanju migrantske krize u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA daje punu podršku planu seksi Selme?? I plan im je da rasporede migrante po citavoj BiH, pa jeste li vi normalni, hocete da ih naselite u BiH? Izbacite ih iz drzave!
Dodik je vise puta izjavio da RS moze primati samo migrante iz pravoslavnih zemalja
Vidimo svi da se jedino SDA i nasi kadrovi ucinkovito, sistematski i planski bore sa problemom migranata, te pandemijom Coronavirusa. Sve potrebne odluke, naredbe, preporuke i ekonomske mjere su nase vlasti predvodjene SDA na vrijeme donijeli i evo vidimo jos planirali dodatnih 57 miliona KM za nase radnike u privredi. Bravo SDA, bravo Selmo Cikotic. SDA radi BiH se stiti, razvija i gradi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://www.facebook.com/UNAconsulting/videos/10223771498664947/ prenesite klikx malo i ovaj video!! pogledajte ga svi sta kaze DODIK !!
U SDA sve propaliteti. Jadno.
Sjecate se one: Placi Dodik,tu momoci nema Bosna u brazilu Srpske nigdje nema
Culi smo neke sexi preporuke i izjave SDA .
HAhahaha Obruka ih Selmo pa SDA bagra pozurila da kobajagi pokazu kako da se rijesi problemi sa migrantima. Pa jadni nebili vi ste nas i doveli u ovo duboko sranje, Kako vas samo nije sramota.
SDA je sranje
bice trudni vlahinja boji se duduk
Kakva je ovo rečenična konstrukcija: "Tužilaštvo BiH da pokrene postupak protiv Lukača" što je pjesnik htio reći? Stvarno ne kontam. Da nije zaboravio ubaciti neku riječ pa da bude: Tužilaštvo BiH treba da pokrene... ili Tužilaštvo BiH treba pokrenuti...??
dodik licemjeran a vi uzeli pare koja stoka
SDA kartel, sve što je njima normalno u svijetu je nenormalno, sve sto je njima nenormalno u svijetu je normalno!!!
njima su mudzahedini bili trn u oku pa se boje i ovih da nebi sutra obukli uniformu mudzahediiin turski sin bori se za bosnu srcem svim
Bošnjak sam i podržavam Dodika i njegov stav o tome kako treba pristupati sa migrantima.
Ja ne znam,ali mislim da je Dodik to bas nekako sexi rekao.Vi Iz SDA mi niste danas nesto sexi sa izjavama ..vise srece sutra..
Hočete li tražiti od sudstva da procesuir Đaferoviča koji ne dozvoljava u dogovoru sa Pakistanskim ambasadorom protjerivanja pakistanaca u matičnu zemlju.
LICEMJERNI O LICEMJERIMA EVO VEĆ 26 GODINA.. KO VAS NE ZNA