Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo,za 30 godina ste Vik i ostala preduzeća, doveli na rub propasti i sad vam Konaković kriv za 8 mjeseci upravljanja Vik-om.
SDA bagro nismo zaboravili da je Konakovic rijesio redukcije vode koje su bile prije nekoliko godina
Konakovic ce pokopati SDA, zapamtite, vec je iskopao rupu, a u izradi je spomenika sa natpisom, los sam ali vi ste najvece zlo koje je zadesilo bosnjake"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije problem s vodom nastao prije 3 godine 😀. Vi ga od rata niste uspjeli riješiti, šta ste onda vi? Koje licemjerstvo...
Da je pameti kao što nije, svi biste vi na SMEĆE ISTORIJE OTIŠLI? Ali SVI!!! Jer ste VI bez izuzetka SMEĆE!
I ovdje ste dosadni
Odlucit cemo da je kriva SDA, iz koje je Konakovic i izasao
Konakovic je lopina. Moze li mibneko da pokaze jednu pozitivnu stvar koju je uradio? Pliiiiiz
A pa normalno, bi li neko ko nije, ikad bio u SDA? Cast izuzecima (0,000001%). Lopovi su se samo diverzifikovali u 100 stranaka, nista drugo. Ista meta, isto odstojanje.
Evo da mi ne govorimo posto vodite evidenciju, nadjite koliko dana tj, mjeseci nije bilo vode u SA za vrijeme SDA prije Konakoviceve vlade. Zahvaljujem
Vode nema jer je svako malo mini brana....a ne sto nema kise. Pronadje se sondom voda, ispita, i doda novi vodovod u mrezu. A to sto se vama dodaje je jedan minus, papci
Govnari vi nekome nesto imate reci smradovi jedni....unistili ste sva kantonalna preduzeca pozaposljavali oceve sinove rodzake sraamm vas bilo bagro bez obrazna !!!
Ovi SDA se pogubili. Ako izgube izbore učiniće masovni harakiri.
samo ne kontam ove iz SDA , jer na bistriku i na vikendici u Ahatovicima nisam imao vode ni kad su oni bili na vlasti, a tad mi je i pocelo nestajati za vrijeme njihovog mandata
A o vama će odlučivati građani koji ni danas nemaju plate
Bolje da su sutili nego ovakvu glupost izjavili. Sav svoj kriminal i nerad koji su decenijama cinili prebacuju na covjeka koji je tek nepunu godinu na celu.
A imali su je za vrijeme SDA?
Vi u uhljeb stranci nit obraze nit srama
Pod vama nemaju ni ulja haha
pa nemahu kad se cijevi mijenjaju hahahaha