Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora NATO reagovati, mora Bajden, mora Amerika, mora Evropa, mora Nemacka... smete li vi muslimani nesto sami ili se vecito uzdate u strane okupatore?
Nisi momcino, nego je stradalo 17,500 Srba, protiv ArBiH, HV, HVO i NATO pakta. Dok je pobijeno 40,000 harmijasa tzv rbih, tako je dokumentovao HAG!
A najgore od svega, puna im usta kako ovo više nije 92', kako sad imaju naoružanja, kako bi nam sad j. mater da opet krene... a malo, malo, Šmiteee, pomagaaaj
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Snažna SDA, opljačkana BiH!
Vi ste ovo sve zakuhali, kad vi donesete neku odluku o imenovanju pojedinih Srba i Hrvata onda je to uredu i tu je kraj priče. Jedan od primjera je manipulacija sa izborom članova izborne komisije, drugi izbor Tužilaca u Sudu BiH, vi ste ih izbrali bez volje Srba i Hrvata i sad kukate.
SDA mora prekinuti koaliciju sa SNSD-om!! O tome ne razmisljaju ?
Nema od toga ništa . Visoki prestavnik mora to poništiti. To je protivustavno.
Izgleda kad nam stave noz da cemo shvatiti da ovo nije san nego da dodik radi na urusavanju drzave!
Bakire zasto dodick nije uhapsen jos uvijek? Ne moze se sa mindera voditi narod i drzava magarac jedan. Mogu se samo afere praviti moj klocu nesposobni. Povuci se cestito kad nisi sposoban da radis.
Dodik je za tebe drzavnik. Bar ima muda, iako ne podrzavam to sto radi. Ti nemas muda i zato i moze raditi to sto radi. Objesi se! Nije vlast samo kad je lijepo i kad dolaze prihodi i fotelje. Vlast je kad si mangup da stanes ispred svoji podanika i prvi povuces pravi potez, kao sto Alija rahmetli radio. Ali s Alijom se niko od vas u sda ne moze porediti.
Nikako ne mogu da shvatim Bošnjake. 1.mrze Srbe, 2.mrze Hrvate. Srbi žele da se otcijepe, Bošnjaci ne daju. Hrvati žele treći entitet, Bošnjacima ne daju. Pa u čemu je problem više, šta je, niste naučili sami bit, pa vam je draže sa Srbima i Hrvatima makar se stalno svađali, ili? Može jedno racionalno objašnjenje?
Bosnjaci sine ne mrze nikoga. To je samo tvoje misljenje. Misli da su bosnjaci kolektivno najmanje nacionalno optereceni. Pravo pitanje je zasto bi neko zelio da se odcijepi?
samo da rataa ne budee, ludila medju ljudimaaaa
SRPSKI SPECIJALCI NA JAHORINI.... https://twitter.com/IstragaB/status/1451175400059686915?t=ZYG977noQ80Mt-7_YowEgA
Ne treba ....vi cete imati na 30% svoje institucije,Republika Srpska svoje....preko Hrvatske i Srbije ćemo im dopremati što treba od liekova
Najbolje bi bilo da Srbi i Hrvati se krenu lagano odvajati al sve mirnim putem onako fino upakovano.. i onda mošnjaci ili će mirnim putem prihvatit 23% ili ako pokrenu rat onda će biti na nekih 2% i mirna Bosna.. dobar plan ne ;)
Platite kao što ste platili incku odluku o genocidu
Pa jeli možete bilo šta vi uraditi. Nesposobniakovići iz SDA. I vi imate člana predsjedništva pa što nešto ne preduzmete. Znate davati izjave preko onog dede kako se Dodik može uhapsiti.
Srbi dobili ste rs zahvaljući nato-u i americi to dobro znate
Imal koja vaša obaveza