Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da HADZIJA ima i trunku obraza u sebi otisao bi jos puno prije hadza.Ovako ispade da se jos gori otud vratio nego kad je odavde otisao
Potpisnik ovog saopstenja je Huso Cesir vlasnik Firme Bbosna plast koja godinama dobijala tendere na vodovodu . On je upravo taj koji je imenovao upravni odbor vodovoda preko Asima Sarajlica. Maloj djeci je ejasno kakve se ovdje koruptivne igre igraju. U ovom slucaju podrska konakovicu. http://bnn.ba/vijesti/kartelske-grupe-okrenute-vlastitim-interesima-huso-cesir-i-adnan-efendic-reketiraju-i-drze
Hadžija svaka dan ode ranije s posla da ne usere još šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa cijeli grad zna da je problem i bio izmedju novog grada ciji su clanovi drzali ViK....velike su se tu pare vrtile...
Ljudi ne budite glupi, pogledajte ko potpisuje pismo a pogledajte odgovorno lice firme koja se bavi proizvodnjom cijevi za vodovod i kanalizaciju u Sarajevu: https://ba.ekapija.com/company/view?id=95482 Kvari im talove, namještene tendere i krađu NAŠEG novca preko ViK-a!
Šteta, al ipak biram Konakovića.
Hadži Dinokio svakakako bježi kod Ščepe!
Da li postoji barem jedna izjava Konakovica u kojoj nije upotrijebio 2 ili vise puta recenicu "Ne zelim da prejudiciram" ??
Podrska Konakovicu. Udario je u osinje gnijezdo , poremetio planove kabadahija koji su upravljali novcem vodovoda. Zato je u vodovodu ovakvo stanje.
zaboli me nek se kolju unutar stranke sve su to interesne baze i sve se radi radi interesa konaković nije ni za profesora tjelesnog ali ni ovaj rogatica je zaposlio i mjesto i sela i zaseoke ovo bih nazvao obračun rogatičkog klana zbog porijekla efendića ali i konakovića ko ih jebe.
Bravo za Novi Grad. Dostaaaa viseeee.
Kako vas nije sramota da to što građani sami sebi moraju lijekove kupovati kada dolaze u bolnicu uzimate kao svoj argument???? Pa do toga ste VI doveli, jer tamo imate apsolutnu moć!!!!
stranka u kojoj se najsnaznije deru medusobno, bez pardona i kondoma
Dabogda se poderali do kraja, vladaju već 25 godina, dosta je.
Istina je da u ovoj državi nista ne fercera kako treba. Komplet SDA od rukovodstva pa do kraja treba da se prispita po pitanju angažmana kadrova, nepotizma, korupcije, ali Dino sada drži vruć krompir.
Kad vidis ovu komunikaciju, pitas se Boze dragi, ko nas vodi? Boze sacuvaj i sakloni.
Svi ste vi isti lopov do lopova a posebno u SDA i Opcini Novi Grad.....
nemoj srati, jedina općina koja išta radi za svoje stanovnike, je općina Novi Grad.
Eto za koga glasa Novi Grad! Toliko su glupi da ne vide da ih Dino, ustvari, vadi iz g.vana! On makar ima mozga da spinuje priču, da nešto radi, a ovi slijepci samo vide svoje talove i ahbabe.
Dino Konaković je sramota cijelog Sarajeva...nepismeni ublehaš zbog kojeg se svi trebamo stiditi...
konakovic nude veze a ova kriminalna banda sda novi grad, nesto im je pomrsio talove pa drvlje i kamenje po njemu...i na kraju j..o vas on a i vi njega primitivci sda