Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetaju vam nobelovci poput Handkea ili Andrica, ali ne smetaju vam mudzehedini. Smeta vam jedan od najveci filozofa Noam Comski, smeta vam Kusturica. Uzlaud vam sva porpaganda, svi oni koji su placeni ogromnim novcem da promovisu tu pricu o agresoru i zrtvi. Bolje da ste taj silan novac davali za obrazovanje. Ah pa da, pa ovim iz SDA ne treba obrazovan narod, koji ce misliti vec oni koji ce verno da upijau tu mantru zrtve, na kojoj su izgradili svoj mit i identitet.
👍👍👍👍👍
Bravo Handke, pusti Bakira!
Na ovom klixu sve sami pametnjakovici. Ne moze niko iznijeti misljenje nit osudit lose postupke a da se ne javi par vjecitih komentatora koji ce popljuvat i oca ako treba da bi njihov komentar bio Top. Naopak narod.
Morao i Baki da odrzi pres kmecanje konferenciju.
Zašto SDA bot čući i plače? Pa bil' ti plakao da si SDA bot?
Vidim Dodik podržava ovu nagradu i samim tim stavlja ga u istu ravan sa Ivo Andrićem očit primjer da nam je član predsjedništva nepismen
To je bila Slobina poslednja zelja, da nagrade njegovog kucnog shkrabala!
Hahahahahahha. Da ona siptarka nije kmeknula nebi ni znali da se desilo. Al sad je to vazno pitanje i svi se osjecaju pozvanim da se izjasne
Gle, Nobelova nagrada nije samo nagrada za izvrsnost npr. na podrucju knjizevnosti, nego bi praksa tebala biti I da se u obzir uzima i sveukupni integritet i moralne karakteristike potencijalnog laureata. Mislim da je odbor za dodjelu Nobela ovim sam sebi pljunuo u usta i obescastio ovu nagradu, ali i na neki nacin a priori abolirao sve one koji se potencijalno mogu ubuduce diciti anticiviliacijskim postignucima.
ova nagrada je rezultat promjenjenog odnosa snaga na svjetskoj politickoj pozornici