Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina vam nije bilo dosta? Prihvatite poraz, odstupite i pustite da neko drugi pomogne narodu kad vi vec niste bili u stanju!
E jeste dosadni sa Staljinom, vidi se da vam je u krvi autokratija i \"cista\" nacija. Kad je Bakirov jaran Saja prijetio crncima, SDA je \"brala pamuk\".
SDA -fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
На овој слици горе су све највече штеточине и лопови бошњачког народа, само фали онај хоџа куалалумпурски из чикага. Бране гамад систем који је бичакчића, Бранковића, човића и осталу гамад пустио. То је систем који су ова гамад са слике направили за себе. Trojicu sa ove slike u zatvor strpat doživotno,država bi uštedila bar 200 300 miliona i vratila milijardu i 700 miliona sa računa u svicarskoj,maleziji i turskoj
CUJ KAKVIM SE PAROLAMA SLUZE BIVSE KOMUNJARE KOJE SU 1992 SKINULE TITOVKU I NABILI FES NA KLEMPAVE USHI GNJIDE SELJOBERSKE...
bravo pioniri nasi, samo tako nastavite aktivnosti, ko god pise u korist drzave BiH, patriota BiH vi odmah \"pucajte\" minuse, a vi pisite u nasu korist i protiv drzave BiH i protiv patriota BiH pa onda \"pucajte\" pluseve, mi stariji drugovi smo ponosni na vas i na vas doprinos omalovazavanju patriota i drzave BiH, i drugovi iz srbije koji su napravili projekat rusenja drzave BiH su isto ponosni na vas, samo naprjed pioniri.
Pa zar još uvijek ima onih koji podržavaju ovu bolesnu politiku sdp-a, pa to je van pameti !!!!!!
Druze kukanjac, evo vidite da je istina sto sam vam prije par dana govorio, pokusali smo sve i svasta da sud presudi u nasu korist, koristio sam moj najbolji reket, radoncic je koristio najbolje kriminalce, sve u zelji da izvrsimo pritisak na sud, ali na zalost sud nije popustio pod nasim pritiskom i donio je realnu i pravnu odluku kojom mi nismo zadovoljni, stom odlukom patriote BiH su pobjedile i time meni i fahri otezavaju posao koji ste nam vi iz sanu dali da srusimo drzavu BiH, ali evo pokusavaju nasi pioniri niksic i mikulic jos nesto izjavama ali tesko da cemo imati neke koristi, sad moramo pokusati sudstvo i policiju staviti pod nasu kontrolu to bi nam olaksalo rusenje drzave BiH, i sad ocekujem od vas upute kako da sudstvo i policiju stavim pod vasu i nasu kontrolu jer vi iz sanu vjerovatno znate kako to uraditi, fahro i ja bez vase pomoci smo potpuno nemocni a kad ste nas obucavali za rusenje drzave BiH obecali ste pomoc, vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministar zlaja
Alo,u čemu je problem,kad napišem,da su SLUČAJNI i ŠĆEPO grobari Države BiH,pa me brišete!
Znači, pogodio sam. Za 5 min 15 minusa - 1 minus svakih 20 sekundi.
Skidate li se vi komunjare sa portala ikako? Imam osjećaj da vas 50 dežura u centrali i samo švrlja po portalima po vazdan.
oni napadaju citavu drzavu, parlamentarnu vecinu, volju 600.000 glasaca, demokratiju, Ustav, sve redom i sad se nasli nesto pricati hahahah ama marsh bando fasisticka, skinite se vise ovom napacenom narodu sa grbace foteljasi odvratni!
Hahhahhahhahhah Vidite da vam dobro ide opozicija, nego pozicija... Vase je samo da napadate i da nemate nikakve odgovornosti... Ustvari kad bolje razmislim isto ste to radili dok ste bili pozicija, pa cam nije velika promjena... Osim sto sad imate manje za krasti...
20 godina pljackanja i nije vam dosta? popustite nas vise vasim nebluoznim saopstenjima i obracanjima javnosti.... niko vas vise ne smatra ozbiljnima osim vas samih!
ovo kaze stranka koja je pljackala narod 22 godine