Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba vasa Turkovicka i Podzic iz DFa glasali PROTIV ulaska stranih turista koji su se vakcinisali. To ste namjerno uradili jer vam nije proslo ovo sa vizama za Arape. Stoko nama su bitniji Evropski turisti.
Ocito je da su talovi u pitanju, nije Turkovicka isla tamo badava i samo po hurme. Nema ovo veze ni sa kakvom ekonomijom osim ekonomskim stanjem pojedinaca, ovih na slikama, i jos par pozadinaca.
Bitniji za gospu u Međugorju... nama bliski istok, ovo ti je ono za ono... Yne mozes nasteti nama, a da sebi ne nastets uzp botu, boje te fasusticki hdz, neprijatelj br. 1 za BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja stvarno ne mogu vjerovati da nam je cijela, ali doslovna cijela, ekonomija vezana za turiste iz Saudijske Arabije. Dosao je kijametski dan zato sto su njima vize ostale. Pa je li to stvarno ljudima normalno? Sve zbog pisljivih 50 eura koje bogati Arapi nece da daju. A ubijaju pare na vjerskom turizmu i hadzzu u svojoj zemlji, naftu necu ni spominjati.
Ne lupaj gluposti.
Islamizirani Srbi iz SDA oraganiziraju skupove potpore Palestincima, po svim mjestima gdje su vecina i placu za ubijenom palestinskom djecom, koju Hamas podmece pod izraelske rakete, a sute o tisucama jemenske djece, koja umiru od gladi zbog Saudijaca. Danas ce od gladi umrijet desetci jemenske djece, koji su takodjer muslimani. SDA Srbalije nece rec nit rijec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brinete se za Saudijce a vlastitim narodu u dijaspori, koji su vakcinisani, uvodite da pokazu negativan PCR test za COVID-19 ne stariji od 48 sati??? BiH gradjani sa BiH licnom kartom (i stranim pasosem) ne mogu da udju a gradjani Hrvatske, Srbije i Crne Gore naravno mogu uci i bez pasosa i bez negativnog PCR-testa. Fuj..
Hajd Bošnjacko kantoni zabrana kladionica odmah! Pa će molit onda d aim dođe poneki arap
Haj ba majke vam ga sjašite svi paraziti gnjidavi, zeleni, crveni, plavi, samo kukate i kukate. Da ste se svi uhvatili posla za ovu drzavu prije 25godina, sada naša ekonomija ne bi zavisila od viza ili ne.
Ovi su fakat mentalno retardirani. Navode primjer Švajcarske ... da li je ikad ikome, pa čak i u nekoj ludnici u Švajcarskoj, palo na pamet da ukine vize za arape, prije svega Saudijce, iak su tamo i trošili i ulozili i drze količinu novca o kojoj u Bosni mogu sanjati. I tako je i u UK, USA i bilo kojoj drzavi koja drzi do svoje sigurnosti.
Izbaciti ih iz vlasti i riješen problem. Ništa lakše.
Kakav turizam klipane, da smo mi Grcka, Spanija, Turska, Hrvatska pa hajde... Dzoging kroz Alipasino polje i ostale ublehe. Umjesto u preradjivacku industriju da ulazu, oni se ufatili turizma ko pjan plota. Zasto? Zato sto je lakse krast kad nema egzaktnih pokazatelja rezultata njihovoh ulaganja.
Zato će *arine bit hrvatski član predsjedništva iz HDZ!! Upamtite ovo dobro!!
I, jos jedan u nizu razloga da glasam za Komsica 😀
SDA stranka voli naš turizam al u kurzu.
Phuck SDA but this is true to an extent.
Tko su oni? Di su oni turisti? Ništa ne kontam... imal to veze što je onaj amerikanac pričo o NLO?
Sjećate se kad je onomad Bakirče - bezistanče drmalo sa "60 minuta" pod patronatom Rafi Gregorijana, pa ono samo izabralo selektora Kodru, e danas to radi "samo-ucviljeni" Hadžiface pod patronatom 2 ambasade. On određuje prioritete Mtel trojki, on na daljinski upravlja Općom bolnicom ali uveliko i Fortom.
Irci nemogu, Britanci nemogu, Švicarci nemogu.. Al daj Saudima bolan. Oni su bitni. Kako vas nije stid i sram na pravdi Boga? Jebovas Saudi i
Zašto BiH koja bi navodno u EU radi sve proti zajedničke politike EU. Znam da je za SDA bitnija veza s islamskim zemljama, ali zašto onda optužuju druge koji su protiv. Jeli Hrvati i Srbi žele takvu povezanost? To je apsurd BiH. Jer, ko želi poslovnicu islama u srcu EU.
Samo kukate i tracate i to vas odrzava na vlasti. Prihvatite se posla. Naucite prvo sta je digitalno izdavanje viza. A u medjuvremenu otvorite punktove na aerodromu za podizanje i kupovinu viza i problem rjesen za ovo ljeto.