Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo malo teritorije BiH gdje žive Boćnjaci, jedini sigurni patrioti, SDP je doveo u poziciju potpune traume, pa on i njegovi poslućnici iz SDP nisu normalni, ako ubuduće računaju na glasove Hrvata i Srba uredu, ali ćuslume ovi koje sad uništavaš su za tebe i takve glasali. Bošnjaci glavu gore, morate sad konačno znati koja je pogubna politička opcija za nas. NIKAD VIŠE SDP:
Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori. Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina. Pogledajte link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
dobro me nasmija tvoj komentar. Mislim da je do sada svaka ptica na grani shvatila da dzamije ne pravi ni sda, ni drzava, vec donacije ljudi koji hoce da us svojoj mahali imaju dzamiju. Jos kada se uzme u obzir da je sda zbog sulje u losim odnosima sa islamskom zajednicom, onda su tvoje nebuloze jos vece. A jos kada tome dodamo da je fahro (trenutno sdp-ov miljenik) taj koji se hvali da je u dobrim odnosima sa islamskom zajednicom i on je licno donirao novac za izgradnju sjedista r.e.is.a, onda se tek vidi gdje je taj tvoj napaceni mozak zaglavio.
pa sad u svakom slucaju devedesetih godina proslog vijeka je sda isto tako radio nelegalne aktivnosti radeci na razvaljivanju tadasnje drzave, jedino sto mogu pozeliti je da se i ova drzava sto prije raspadne pa da je fino formatiramo i pocnemo zivjeti od pocetka kao ljudi
Ja sam muslimanka ali poručujem ovim iz SDA, da nema više vjeronauke, nema praviti dzamije i gdje treba i netreba, neće se rejz pitati više od političara, nema više prava za nakve rvi, šehidske i ostale došlje, samo urbana raja će ostati u Sarajevu kao prije 1992 godine kada je Alija zajedno sa Karadzićem, Miloševićem i Tudjmanom počeo rat i protjerao urbane Srbe iz Sarajeva...NAPRIJED SDP DE3RI ZELENU BAGRU.
IZVRSTAN KOMENTAR. SVAKA CAST
Da prostis Senku ti,SDA uradi rekonstrukciju stranke,starce u penziju i onda na sledece izbore.Bosnjak sa ovom koalicijom nece postojati,Tihomira i jos neke pod hitno u penziju...
Nema vise SDA, nema vise praviti Dzamije po Sarajevu, kao da se od Dzamija zivi, nema vise prednost nakvim RVI, šehidskim, Srebreničankama itd nego svima po zaslugama,a te seljake koji su nakvi RVI, šehidske i slično protjerati za Foču, Višegrad,Srebrenicu, Rudo itd, odakle su i dosli da nam zauzmu grad. Naprijed SDP, naprijed Lagumdzija, tjeraj zelene lopove, živjelo bratstvo i jedinstvo, naprijed za grad Sarajevo bez Srebrenice, Foče, Žepe itd, muslimane seljake vraćajmo na selo, u grad vratimo urbane Srbe i Hrvate da opet živimo kao ljudi.
SDA je formirana u maju 1990. Manje od dvije godine nakon formiranja SDA dodje nam rat u Bosni. Srbi su imali kljuc rata kod sebe al je SDA imala kljuc mira koji nije htjela da upotrebi. Uvijek na to mislite dragi glasaci za sljedece izbore.
zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna slobodna i ponosna uz SDA
PRVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zar ima nesto nelegalno u stavu Federacije.