Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim Harisa zlo mi je
Zahiragic Devic i Biscevic Tokic na sta je SDA spala
Troje uhljeba doslo da prica o inatu... SDA BAGRO !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ovaj devic jedan od odvranijih zelenaša
Kmeci SDA bagra iz opozicije
Licemjeri iz SDA pricaju o mtelu dok se SDA stranka vakcinise po Beogradu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najgora vlada do sad
Ajde učinite uslugu narodu i oborite sebe,dosta od vas i više nema potrebe
ZAHIRAGIĆU KAD SE POJAVIŠ I KAD TI VIDIM LIK PROVO POMISLIM DA JE KRMAK JER NAJVIŠE LIČIŠ NA KRME.
DEVIĆU GOVNO SMRDLJIVO SMRADU ZAHIRAGIĆU EKTREMNI NACIJONALISTO UVLAKAČU BAKIRU DOŠAO SI U SKUPŠTINU POD PRITISKOM JER SU MORALA ODUSTAT 4 KANDIDATA KOJI SU BILI ISPRED TEBE ALI SU MORALI TEBI USTUPIT MJESTO.SVE ŠTO STE VI RANIJE IMANOVALI TO JE SVE U REDU A VOI ŠTO IMENIJU TASNEVALJA E TO STE VI ĐUBRAD JEDNA
Najsmješnije je kad ovi iz SDhA nekoga optužuju za lopovluk. Skoro da ti bude žao ovih jadnih iz običnog naroda koji ih zovu svojim. Nek noši vlodaju pa nema veze što smo glodni i nikakvi.
Dokle vise hvalisanja i licnih prepucavanja,javite nam kada mislite poceti raditi?
Citate li i pratite komentare ili toliko volite sebe dok ne pokuca SIPA na vrata?
Pa samo i rusit znate, sta vam je doslo pod ruke srusili ste. Fascinantno mi je kako neko ovako javno moze biti glup i odvratan i idalje imat politicku karijeru
MA KOME VI IMATE BAGRO PREDAVANJE DRŽATI,FUUUJ UHLJUPI,LOPOVI
Oj bruke Boze... Ovo sda..
Kada vidis da hodza devic predstavlja bilo koju stranku sve je jasno jad i bjeda glupan hoda po ilijasu ko napoleon ako nema interesa taj se nece ni pozdraviti po bingu se svadza sa zenama da mu nije stranke nebi imao za hljeba sve u svemu kad vidis ko se pita sve sljam isplivo na povrsinu.
Mladi kriminalci u pokušaju bi da mijenjaju nesto.U crno ste nas zavili i malo se sta ima opljačkati, ali tenderi su bitni.
Hahahhahahaa što se slatko nasmija, prava komedija... Ova trojica... I njihovi istomišljenici.
Evo morona ponovo budete li se klincili sve su prilike da će te po ulici fasivati u najvećoj krizi poslije rata gdje ljudi umiru čak više nego u ratu vi političari te aferim.
Ovo troje kao hoće da obore Vladu. Pa šta čekate.