Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihic zastupa interese Bosnjaka posljednjih 20 godina, i vidite gdje su sada Bosnjaci, nikad u tezoj poziciji!!!
A KO JE IZDAO FOCU?
ovi sto po klixu pisu komentare u kojima brane mog druga Zlaju, mene i moj toranj s kojeg se ja redovno se.re.m na Bosnu i Bosnjake, su moji besposleni i nep.ism.eni novinari. I naravno, ne placam im dodatno, oni to rade da bi mi se uvukli u su.pa.k.
Poštovani narode, što to treba da prizna ovaj ili onaj. Zdravstveni / finansijski / kartoni vaših šefofa ( svi šefovi stranaka) su toliko lažirani da bi trebalo bar po trideset dana po jednom da se pošteno prezentiraju javnosti. Najbolje je da svaki od vas iz stranaka da prestanete da bljujete ostale. Zavrnite rukave i nogavice od pantalona i marš na čišćenje, prvo, svoje avlije. DA VAS VIDIM KOLIKO IMATE HRABROSTI I POŠTENJA!
vrhusku sda uhvatila panika propadose pare u kipru zato pricaju gluposti i ko cuvaju nacionalni interes samo belaj sa sda
sda sve zna zato nam je ovaka kako je, tolike godine javasluka smo od njih samo vidjeli
hebo vas onaj ko vas dovede i održa sve ove godine, da.bog.da.vas pomelo već jednom, vi ćete govoriti o izdavanju bošnjačkih interesa, šta vi učiniste za te interese, ma.te.r. vam vašu...
U Sarajevu je 90% gradjana koji su Bosnjaci i ZATO bi BILO logicno i pravedno da je Bosnjak ili Bosnjakinja Gradonacelnik Sarajeva ! OVO sto rade politicke partije KO SDP JE DRZAVNI TERORORIZAM i NASTAVAK agresije i genocida nad Bosnjacima ! STO "SDP MULTI "ne ode u Banja Luku i Mostar silom postaviti Bosnjake ko gradonacelnike tih dviju opstina kad je TLIKO MULTI-KULTI SDP ?!? Podrska legendarnom Stjepanu Kljujicu, OVAJ IGOR srpski troprstaski c.etnik - isprdak je lagumdzijin KEC za nestanak drzave, drzavnih i kulturnih institucija drzave BiH-e i Bosnjaka ko najbrojnijeg naroda u drzavi i Sarajevu ! ETNICKO CISCENJE; GENOCID, ETNOCID i AGRESIJA se nastavlja nad Bosnjacima i drzavom BIH , zahvaljujuci se lagumdziji, covicu i dodiku ! TROJKA SRBA-GENOCIDASA !ko to nije shvatio onda je totalno sljep i naivan! Od kad je lagumdzija i SDP na vlasti Zemaljski Muzej i Nacionalna Galerija su zatvorili vrata u Sarajevu, znaci da je SDP gori od vehabija, STOKA izdjanicka SDP !
@fejs Podrzavam tvoj prijedlog samo bi dodao da ih treba zatvoriti i nedat napolje dok se nedogovore i plus zabranit u studio vodu pa nek onda pjene dok nepadnu u nesvijest. @Borci Idete mi vise na onu lijepu stvar sa tim komentarima o zlatnim kasikama. Zapljuni u sake i zaradi sebi zlatne kasike Svi bi vi s jednom guzicom na jednom mjestu sjedili a da vam neko drugi servira i da vas dolmi koliko vama treba a fala Bogu vama nikad dosta gladne oci A Vi patriote samo ste na netu a niko k.u.r.c.o.m nemrda samo znate pametovat treba ovo treba oni motke u sake pa udri redom pa cete vidjet kako se sve moze a nije samo izac sat vremena i nesto dobit na neku galamu tako cete samo dobit damu pod bubrege
Nesposobnjaković i zakuhator Zlaja da ima obraza iz istih stopa bi podnio ostavku (naravno i njegov potrčkalo Radon - cicko) i izvinuo se prije svega Bošnjacima a zatim svim građanima BiH. Sramota od čovjeka!!!!!!!!!!!!!!
Prijeti Zlatko ako ne popuste ovi iz SDA biće scenarijo ko u Bengaziju, ima jedan bolji prijedlog da napravimo Halepo-Damask atmosferu pa ko će koga.
Svi u SDP po zute trake.
zasto cijenjena gospoda Lagumdjija i Radoncic ,,nebi bili nasi muslimani,kada vi muslimani imate gospdina Zeljku Komsica kao svoga Hrvata,, . Pozdrav od Hrnjice iz Babinoga Todorova
NISAM GLASAO ZA SDA NIKAD, OTAC MI JE BIO KUCNI PRIJATELJ SA RAHMETLI DURAKOVICEM, ALI JA KROZ OVO SVE NEVIDIM DA IKO, AMA BAS IKO BRINE O BOSNJACIMA OSIM TE STRANKE-SDA, NE GOVORIM O VJERI, VEC GOVORIM O AUTOHTONOM NARODU NA TLU OVE ZEMLJE BOSNE OD NACIJI, ZAISTA NEVOLIM DA KAO BOSNJAK SLUZIM NEKOM KAO PREDMET ZA POTKUSURIVANJE I NAKRAJU ZA NESTANAK, AKO OVAKO NASTAVI POSTACU NACIONALISTA.
Ovo je smijesno, Lagumdzija i Radoncic izdaju Bosnjake, pa onda kad ih god neko s pravom kritikuje, oni se pravdaju sa SDA? Ma vi i ta lopovska SDA, to je nevazno sad, oni ce takodjer dobiti mjeru, ali vi bando izdajnicka, vama ce se uzeti mjera na izborima i to tolika da ce vas se prvo politicki sahraniti, pa onda ide corka za kriminal, izdaju i korupciju!!!!!!!!!!!!!! IZDAJICE BOSNJACKOG RODA SVOG, KVISLINZI, PETA KOLONO! Gadite mi se, fuj sram vas bilo.
Neka SDA objasni zašto su izadali interese Bošnjaka u Srebrenici i zašto su pokrali državu.
Kako bi bilo dobro da vi papci iz SDA, ukljucujuci neznalice iz Oslobodjenja naucite da: - ne postoji PRESUDA Evropskog suda u Strassbourgu vec ODLUKA, sto ima svoje valjane razloge - da je Tihic POTPISAO podjelu na tri entiteta u Prudu - da Odluka Evropskog suda u Strassbourgu ne kaze da neko iz reda Ostalih mora biti clan Predsjedntsva, vec da se moze kandidirati Stvarno pojma nemate.