Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ono komentarišu pojedini za Miletov rad u RS: Deri Mile. Samo da odgovorim: Deri Bake.
Vec ste svoje istrgovali sa Softicem...
Trgovanje žrtvama je uža specijalnost većine političara, svaki koji na sav glas spominju Jasenovac, Blajburg i Srebrenicu popodne broje milione, što nektretnina, što keša.
KO O CEMU,KURVA O POSTENJU!!
Čitaj: "SDA: Nećemo trgovati istinom o genocidu i pravdom za žrtve", dogovorili smo se da se profit dijeli u omjeru 51% : 49% u našu korist.
ima posla ko hoće platiti. JAVITI SE SEKRETARU SDA. trenurno na službenom putu, mjenja ga Asim S.
Te suplje prolaze mozda u Maoci i ovih par exstemnih klix balincadi.
Pa nemate vise cim trgovati...prodali ste istinu nepodizanjem tuzbe licemjeri prodane duse pogane. Stoko jedna nista nepreduzeti po tom pitanju i jos narodu prodavati maglu o nekom patriotizmu...maaa mrsssss u kura* Bo vas i Softic S I ridjobradi srbijanski pijun.
SDA SE BRINE SAMO ZA SEBE , BOLI NJIH KURATZ ZA NARODOM . ZIVE KAO BUBREG U LOJU NA GRBACI NARODA , SVE OVE KAO SVADJE SU DOBRO ISCENIRANE DA SE I JEDNI I DRUGI A BGM I TRECI ODRZE NA VLASTI . KO GOD TO NE VIDI JE SLIJEP PORED OCIJU , BACI NARODU KOST I DOK SE KOLJU MI CEMO KRASTI . DOSTA VISE BAKIRE , DOSTA !!!
zali boze samo pobijenog naroda.cetnici su im prolili krv, a ovi su je popili.
...kakvo grozno licemjerje.
Oh.. sto nas brane sucur Alla'u povecajte jos namete kad ste tako neustrasivi borci za proovdu i postenje i genocidisanje
Nećete vi više ništa. Izbori sve bliže.
Nekako kontam, što ovi iz RS više pljuju po Bakiru i SDA, To su mi draži i Bakir i SDA
Dobar Vic , trebao si nick staviti Vicko ;-)
Valter je ratovao protiv takvih kao ti, a isti su mu dosli glave, da bi sada prisvajali njegovu žrtvu, ime, slavu itd itd.. Srećom, među Srbima nema više niti jedne budale koja bi dala život za neki drugi narod na Balkanu, možda samo za Crnogorce.
G O V |\| A SE JEDU DOK SU VRUĆA
nakon kratkog predaha i "rehabilitacije", ide novi val hipnoze made by SDA
Trgovao je sa revizijom preko Haga.Vučić nakon par dana došao u Sarajevo samo da potvrdi broj računa sa Kajmanskih ostrva za uplatu :)