Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tihicu! I ne treba ucestvovati na sastanku plemenskih saveza!
Ovi se izgleda naljutili. Nece da se druze vise sa nama.
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO- LINK http://www.youtube.com/watch ?v=qjJjEh-gHA8&featu re=r elated
Da Dodika, Čovića i Ljubića je glasalo teritorijano gledajući 70% BiH. Ko ne uvaži volju tih biraća imati će vlast od Sarajeva do Zenice.
Bando kako mislite napravit vlast ako se necete dogovarati i pregovarati
Samo hrabro SBB i SZBiH ne obazirite se na prijetnje crveno-zelene koalicije SDA-SDP Da se sutra ako Bog da dogovorimo za bolje sutra sva tri konstitutivna naroda i dva entiteta
Naravno da smo podivljali kad nas nacionalisti zajebavaju vec 20 godina DOSTA smo vas i trpjeli.Kao sto je Inziko rekao BiH je daleko od nacionalne drzave imamo mnogo Evropljana i drugih nacija koji su se doselili da zive kod nas. Prema tome nacionalisti mozete nam samo p******i ili se izmedju sebe onako bratski j*****.Toliko od nas iz BIH.
Podivljali fašizam i arogancija muslimana u Bih je podivljala i pokazuje kakva bi ta multietnička bosna bila po njima sve su maske pale svak je se pokazao i muslimani su pokazali da žele talibanizaciju bih da drugima nema mijesta gsje su se spojili naciosocijalisti Tihić i Lagumdžija . Znajte da bih neće nikad biti samo muslimanska a ovi privjesci koje birate od izroda ne prestavljaju nikoga
volio bih da sutra akobogda dodže do dogovora izmedžu ljudi koji če prisustovati sjednici u Sarajevu evo vidite da je Didik pravi demokrata održava sjednice gdije i priliči a ne u planinarskom domu Duboka kod Bugojna sa seljačinama i pilandžijam Bugojanskim TIHČU može se ci bez tebe bitče tamo Fahro Radončič i za njega su muslimani Bosanski glasali
zovu uvrijeđene platformističke nene.
Ne moze Mitre - nece nama ptica Dodo odredjivati vlast u FBiH, niti ko ce iz FBiH ucestvovati u vlasti na drzavnom nivou!
I ne morate dolaziti. Vase mjesto zauzece Radoncicev SBB i Silajdziceva SBiH.
Dnevni list: Susret Ante Josipovica sa liderima hrvatskih stranaka: \"Kad je u pitanju hrvatski entitet, Josipović nije precizirao svoj stav, nego je rekao da “prijedlog hrvatskih stranaka mora prvo imati podršku u BiH”. Josipović je istaknuo da Hrvatska želi biti partner s BiH i svim strankama u BiH, jer su ove dvije zemlje najbliži susjedi.\" A znamo da prijedlog HDZ BiH o hrvatskom entitetu NEMA PODRSKU U BiH! Eto ni Vesne Pusic, ni A. Josipovic ne podrzava HDZ BiH!
izjava Vesne Pusic (Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati): \"Ova ekipa (očito aludirajući na lidere dva HDZ-a) isto nije leadership Hrvata u BiH. Mislim da je tu potrebna jedna nova generacija, koja će razumijet da je interes Hrvata, interes BiH, u budućnosti, a ne u prošlosti.\" Pa kad i ona kaze da lider dva HDZ-a nisu leadership Hrvata u BiH, nema se tu vise sta dodati!
pocelo je jos malo pa ce mo je..t srbima m.a.m.u.
ne brini ti za Dom Naroda FBiH, platforma SDP-SDA-HSP-NSRZB ima vecinu. HDZ BiH moze mahati usima hahaha
Platforma više nema dovoljno ruku u Domu naroda. Niste dobili 2 Hrvata iz ZDK. HaHaHa