Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(prenos posta) @Commi ...i nastaviću... :) Ponovo vas cijenjeno molim da smanjite pjenu a povećate argumentaciju... :) Vaše stavove i mišljenja pripisujem emocijama, razočaranošću u nešto s čim gospodin Sulejman Tihić nema ništa..! PONOVO Vas pozivam da izložite dokaze, argumentaciju i potkrijepite teze protiv časnog čovjeka i logoraša, g. Tihića... dok ne argumentujete svoje pjenom pokvašene teze, ja ću ovo da pišem... :) ...moram sad radi vas raspal\'t roštilj i popit\' je\'nu da se smirim... :)
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
u pravu su,niksic nema pravo da postavlja i smjenjuje direktore a dzaferovic je otkad je presao u sbb postao gori la.zov od scepe radoncica!niksic jeste donio nezakonitu odluku i ponasa se ko mali hitler!
SDA neće podržati budžet, al će 1.12. uredno primiti platu iz tog budžeta... što ne podrže da ne prime platu iz budžeta koji nisu podržali?
sto gro.kce s.d.p. Pas.cad a sutra bi sa cet.aljima gradili kr.st na zla.tistu... Maj.ku vam pe.tokolona.sku izd.ajni.cku..
J-e-b-o te Tihic, koji ti daje platu da pises po portalima svaki dan jedan te isti komentar Zar si toliki idot, da ne mozes sam sastaviti neki argumentovan komentar, nego svakodnevno pises taj copy - paste!?
Ma ja, najbolje je tako... Imamo mi dovoljno novca za privremeno finansiranje...
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Opet ista prica.... Pa dokle cemo vise vas bezobrazluk trpiti??????????????
Glasajt za pravog demokratu sulejmana tihica
Naravno da nece, svaki put se ista prica vodi... Oni su kao za narod, oni su za drzavu, a sve sto rade rade protiv tog istog n
FUUUUUUUJ!!! Direktan udar na budzetske korisnike. Iz SDA jasno znaju da neusvoajanjem budzeta, doslo bi do kolapsa u drzavi, zato to i cine... DO KADA CE NAM OVO RADITI!?
pa jel dosta vise ovih iz SDA i njihovih blokada dokle vise
Pogledajte vi ovaj bezobrazluk... Nece da glasaju za ovaj budzet, a uredno bi primali platu iz tog budzeta! Kao sto vidim, ministri SDA nisu dosli na sjednicu vlade, nisu dosli za nesto zasta ce na kraju mjeseca primiti platu iz budzeta koji ne zele usvojiti? Ko je ovdje lud!?