Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da doživotno džaba radite mislim da ste sa Sarajevom završili. Ubili ste sve lopovi jedni bezobrazni i sada jeftine poene skupljate Fuj!
Kakav spin, znaci dijete predskolskog uzrasta bi skontalo ovaj ocajnicki potez SDA. Saflije, poklopite se usima i vratite se odakle ste i dosli i ovaj Grad.
Vidi sta radi Fortina vlada, podsjeca SDA da i oni mogu dati nekom lovu, ne samo da trpaju sebi...cccc
Garant je direktor Narodne banke obećao lijepe pare za one koji budu glaali za gradnju na Hastahani, pa sada "odustaju" odnosno kupe jeftine političke poene koje više niko ne šiša.
Ideja za sve pohvale, svaka cast
Samo ulaganje u nadarene ucenike, svaka cast na ovoj ideji
Pa tako ljudi moji ulaganje u mlade ne samo nadarene vec i sve nase mlade ljude, privucite ih da ostanu.
Asda jos gora od sda. sve zivi kriminalac
Pa tako to i treba, politicari da su imalo pametni ulagali bi u omladinu u potencijal, svaka cast nacelniku na ovome kapa do poda.
I za ovo je odgovorna Vlada KS, svaka im cast. Potakli su SDA na konstruktivna rjesenja.
Ponovo lažu i manipulišu iz lopovske SDA. Njihov predsjednik Kluba vijećnika u OV Centar Abid Jusić je tražio povećanje paušala.
plačem zbog vašeg patriotizma... i shvatim da je 2019. godina... a vladate već dobrih 30 godina
zato je promjena vremena cim su nesto pohvalno uradili......
Bravo! Konačno nešto pozitivno.
Prije rata su clanovi skupstine opstine radili volonterski za drustvenu zajednicu, komsiju, naselje i razvoj. Samo ukinuti skroz nadoknadu 90 posto majmuna ne bi nas vodilo i unistavalo