Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze tito mi yi se kunemo jebacemo kog ' prvog stignemo
Ckakir podrzav teroriste i teroristicku organizaciju Muslimansko bratstvo pa nikome nista, sto se ogradi od terorista, zato nigdje nije bio ni dobro dosao dok je bio clan predsjednistva osim kod guznog mu havera brkatog diktatora
Nisam ništa od LGBT furke, straight sam, ali uvijek na strani slabijeg i podređenog i da sam u Sarajevu, lično bih izašao i prošetao s tim ljudima koji kao manjina nisu nikom ništa uradili loše, čisto da im pokažem da nisu sami.
Niko k'o SDA ne vrijedja inteligenciju😏 ali hajde nek sta kazu i oni
sda protiv???? sto ocekivati od partije kojoj je uzor dictator Erdogan!
GEJ PARADA!
Parada mamu! Nek se pederišu gdje hoće, šta imaju kojekakve parade praviti , sve to treba dobro namlatiti, da zaborave sve i pederluukk i paradu i da im više ne naumpadne nikad. Pored ovoliko lijepih žena... Nije mi jasno i nikad neće biti.
SDA 28 najtezih godina zajedno...
Danase se šetaju homosexualci, sutra na redu čekaju pedofili, prekosutra će htjeti nekrofili a zakosutra zoofili... Pitajte ove iz lgbt grupe, šta misle o navedenim? Pa u Holandiji, LGTB podržava otvoreno pedofiliju, a po Americi na paradi ponosa se nose majice sa otiskom šape, kao podrška pogodite čemu?
@0gledalce ne pisi o usa jer to sto pises su gluposti!
Hoce derpe da se prosetaju i nema druge. Nadam se iskreno da ce im skociti na nos.
Ovde se ne zna ko, koga kerebeči u dzalalabadu. SDA sad kara NiP, oni opet NS i SDP. Pace se sad ukljucit SPD i Lagumdzija. Onda ce Sejdo i DF nategnit ovog Katicu (ne znam jeli musko ili zensko). I na kraju ce svi zajedno uzivat na paradi i mahat 🇲🇺🇹🇷🇧🇦🇩🇿🇮🇷🇮🇶🇮🇳🇯🇴🇰🇳🇱🇾🇸🇾
PA ZAR NE ZNATE PARADA IDE OD VUČJAKA DO MEDENOG POLJA SAMO TREBA DODIK AMINOVATI.POKROVITELJI ŽELJEZNICE FBIH I TALGO VOZ NA RELACIJI SARAJEVO-BIHAĆ I LJUBAVNI VOZ NA RELACIJI TUZLA-DOBOJ-BIHAĆ.BIŠĆANI JEDVA ČEKAJU PARADU.
Jebatt ćemo vam mame taj dan
Sve pedere koji dođu nepristojno odjeveni kazniti prema trenutno važećim zakonima. Pa ljudi moji može li normalan građanin gologuz proći Ferhadijom da ne fasuje prijavu za narušavanje javnog reda i mira. Još bi im prikačio krivične prijave za pedofiliju jer ima na ulici djece koja su ni kriva ni dužna izložena njihovim bolesnim perverzijama.
nači NiP je ipak lansirao fake news , njihov ministar dao odobrenje za "paradu ponosa" ...