Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ono Aljo govorio narodu: "spavajte mirno, rata nece biti". Jel to Pedja trebao biti vidovitiji od Alje prepametnog i premudrog?
A sta ba vi posle 1995 propagirate:: LAZI PREVARE LPOVLUKE
@drugi profil. Hajde ti objasni volovima da nas je alija upravo ukopao i pokopao svojim najglupljim stavovima i izjavama kao i mirno spavajte, nije to nas rat, stranci ce nas zastititi, necemo se naoruzavati pa smo mi kupovali od iste alijine SDA kalasnjikov 800DM, metak 1 DM, bomba 50DM i tako dalje i tako dalje. Kako u ratu tako i poslije rata SDA je najvee zlo za bosnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
jeste li vi ikad demantovali da nas kara_te evo 20 i nesto godina? NARAVNO DA JESTE JER NEMATE TRUNKE J. OBRAZA!
tacno je da kojovic nije demantovao...ali ni ajnadzic nije demantovao da je kao porucnik vrs...na pocetku rata iz lukavice prijetio...da ce spaliti komplet sarajevske opstine...ps. podrska larsonu i antikorupcijskom timu...
Nije ni SDA nikad porekla da je od JNA kupovala puske po 200-300 DEM, a svojim gradjanima ih onda prodavali po 1200-1300 DEM. Nikad SDA nije porekla ni da je namjerno JNA prepustila sve magacine TO s oruzjem. Kriju da je Ajnadzic do juna 92 bio u JNA i pucao po gradu, a onda razmijenjen. Itd.itd.
pa šef Yutela Goran Milić je bio Alijin portparol kad je krenuo rat...znači Pedjin šef je postao Alijin čovjek od povjerenja...
Koliko je SDA generala 93 služilo JNA.
Ja, i? Ni Bakir nikad nije demantovao da nije jeo govna, pa eno ga. N kuzim cemu ova vijest.
Sta god bilo ima mladi i sposobni muslimana a ne predrag jbg
Ni Zukic kako se krije u DIMIJAMA da ne bi išao u vojsku a kleli ste se u njega i koliko je jos takvih SDAovaca u vasom redovima !!!!! Kunete se u narod i armiju i trzite podrsku,koju ste NEMILOSRDO OPLJACKALI i jos PLJACKATE !!!!!!!
Da li je Bakir ikada demantovao da je rat proveo ko mis u trezoru centralne banke a zena mu bila veliki patriota iz dijaspore???
Ni bi nikada niste demantirali da ste lopovi
Kad SDA objasni sta su radili i po cijoj naredbi su ubijali ljude pogotovo pokusaj ubistva Sefera Halilovica: 1. Fikret Muslimovic 2. Enver Mujezinovic 3. Bakir Alispahic 4. Sulejman Ugljen 5. Nedzad Herenda 6. Dragan Šošić Po Sarajevu i ostalim gradovima nek prica o nekom drugom.
"Za rat treba dvoje" reče Alija i zajeba idućih pet generacija Bošnjaka🤮
Gdje je ovdje ime pisara? Ako nema imena zasto nema oznaku promo? Ako ste samovoljno ovo objavili a da vam cak nije ni placeno...
Skrecete s Fikretovog blama jazavci
vi ste krenuli njihovim stopama isti ste i vi
Nedžad Ajnadžić, je bio kapetan JNA sve do 31.03.1992, a neki tvrde čak i duže. Zar, po toj njihovoj logici, biti kapetan JNA do 1992. ne bi trebalo biti gore od rada na propagandi za JNA 1991? Eto ne znam, šta vi mislite?
Nevažan čovjek u potpunosti, šteta ga je spominjati ikako.