Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nije imao razloga? Pa vi podijelilii funkcije medju sobom, a njemu, jadnicku, nista nije ostalo. I on onda, onako principijelno, istupi iz stranke. Logican potez jednog s.u.p.k.a kakvi ste i sami
moj se babo nije borio u ratu za ovakvu drzavu...Mi bosanci nismo glup narod.. trebamo to i da dokazemo i da jednom shvatimo da moramo izaci na ulice i rusiti ovu vladu i SDA i SDP su lopine koje se bogate na nas racun... .imamo najvise budzetskih korisnika po glavi stanovnika u europi... napraviti porijeklo i popis imovine svakog politicara, a onda bi ih vecina u zatvoru zavrsila... Do kad cemo mi ovo da trpimo ? ?? ?
U p.m., ostadosmo bez kvalitetnog političara...
Covjek nije mogao razumjeti ni shvatiti smisao borbe za VITALNE NACIONALNE INTERESE sto je u osnovi cista demagoska floskula., SNAGA koja nas je OBESPRAVILA ,O.P.LJ.A.C.K.A.L.A i NASE ZIVOTE dovela do AMBISA. Nisam pristalica ni SDP- stranka JENOG LICA i stranka ZATVORENIH LISTI sa POLTRONSKIM LICIMA. Sve je vec viđeno, jedno nam je jos ostalo da damo povjerenje nasem gosp. Zeljku Komsicu, sve ostalo je dokazani i provjereni S.LJ.A.M.
Pa konačno je došlo vrijeme da ljudi kao Tihić i Izetbegović shvate da stranka nije društvo jednog (dva) lica, i da je ova konvencija samo nastavak gluposti. Zar kroz poteze gosp. Mehmedovića i ostalih istinskih patriota ne vide da stranka, nažalost stoji na staklenim nogama i da će se veoma brzo urušiti kao kula od karat. Što još životare, mogu jedino zahvaliti još većim i neograničenim glupostima Lagumdžije. Ali gospodo iz SDA morate znati da kozmetičke promjene ne donose ništa dobro ni stranci ni bošnjacima. Isto tako bi bilo dobro da malo zavirite i u općinske odbore pa da vidite da i tamo vri. Dajte pokažite bar malo dostojanstva i časti, te bar malo popravite svoj status ozbiljnijom rekonstrukcijom općinskih odbora, inače će te postati najveći grobari i Bosne i bošnjaka. Otrijeznite se dok imate bar još malo vremena.
" otvori oči" - svaka čast za Vaš komentar pa da nije Predsjednika Federacije tj.njegovog čvrstog stava ili da je Kebo bio na njegovom mjestu, federacija bi se davno raspršila...e pitanje je još samo koliko če moći čvrst ostati Budimir!
I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM ! I JA BIH IZAŠAO DA SAM 20 GODINA TRPAO ZLATNOM LOPATOM !
ma...mu vam natakarim lopovsku izginuli dabogda
PODRSKA TIHICU ! Blokiraj savez RUSITELJA I NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE Bosne i Hercegovine ! Lagumdzija je potureni PION Bosnjak Covic je potureni PION Hrvat ! I JEDAN I DRUGI SU PLACENICI SANU ideologije VELIKOSRBIZMA ! I neprijatelji i Bosnjaka i Hrvata ko i BIH-e ! Podrska SDA i svim pravim patriotama BIH-e !
bolje da ide,sad se vidi dok imama interesa tu sam,fujjj
sto krijete komentare protiv sdp-a,sramotno i nedemokratski
Ovdje se govori čovjek lopov, ovako onako. Pa ne može niko biti veliki lopov sam. Sve je to povezano kojekavim vezama, tako da ne treba kriviti pojedinca u velikim lopovlucima. Ako je pojedinac lopov i nema nekog iza leđa onda ga i uhapse ili dobro kazne. Primjer privatnik nije platio nešto PDV-a, a drugi dužni milione, njega optuže ove velike niko ništa. Čovjek četvero djece razveden bez posla, bivši borac otišao da usjeće naramak drva i uhapse ga pa tri mjeseca zatvora. A drugi posijeku hektare šume, svoje pilane imaju u šumi, mnoge mašine i kamione i samo oni mogu tu da sijeku šumu neko drugi ne može ne može se ni uplatiti da kupiš drva "s lagera" njima niko ništa ne može. I mnogo takvih primjera.
Gosp.Administratoru shipu mi racku,opet si me ukino,djubre jedno administratorsko:)
NAROD ZNA DA TVOJA MAMA LIZE JAJA CLANOVIMA SDA. Tvoja mama je Zukiceva gejsa. Uvijek na primitivizam treba odgovorit primitivizmom jer primitivac ne razumije jezik kulture i bontona. Ovi simpatizeri SDA su dno dna. Cesto isti napisu kako su aktivni ovi iz SDP-a ili SBB-a, pa aktivni su jer znaju koristit kompjuter i ostale tehnologije, za razliku od simpatizera SDA kojih je najmanje pola nepismeno. Hahahaahahahahahhahahahahaha. Opet se izvinjavam kulturnoj raji na ovako vulgarnom izrazavanju. Pusa za duboko grlo.
http://www.youtube.com/watch?v=jXglAog38yo
Ništa se bez razloga ne dešava,brzo će se vidjeti da je ćoek klepio pare od Fahra da kao podpredsjednik Federacije razvali Vladu Federacije!
Ida kod komsica....