Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu SDA o poštenju...
Katica je godinama, kao šef kabineta Milana Tegeltije u VSTV-u, izučavao metode 'potkivanja' i očigledno je da sad slične metode aplicira u Kantonu Sarajevo. Ovim slučajem, kao i nizom ranijih slučajeva, Tegeltijin poslušnik Katica je pokazao da uništava MUP KS, čime je već proizveo ogromne sigurnosne probleme u Kantonu Sarajevo, gdje je sada vise kriminaliteta za cak 74,7%. Smjena Vlade KS ODMAH.
doduše gdje god i kad god je SDA bila na vlasti nije bilo potkivanja ni pod razno... oni samo pošteno rade (ako ne može nikako drugačije)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada čuješ od nekog ovako nešto,zamisliš se i pitaš pa to je u redu. Ali kad dođe od SDA samo se nasmiješi. Strašno je to dokle ste dogurali.
Ne kazem da je ovaj ili onaj bolji ili stranacki ali ovaj nije dobar sa glavom
Kmeeeeee
Zato u Tuzlanskom kantonu Policija po mjeri SDA.
Kiosk, Rad, Zoi, GRAS, Vodovod, o firmama koje su bile svijetski giganti da i ne govorim, sve ste uništili.
Da ste ga vi nabavljali kostao bi milion za novine, a vi biste ste rastalili 200
vidi ti slike i moralnih vertikala naše sdoo noorod znoo😂🚾😂🚾
Vi ste vec sve unistili bando zeHlena
Ljudi, ne budite smijesni i naivni, ovaj 'elikopter je Dino Konakovic planirao da koristi za svoje i Dalijine licne potrebe i da se prevozi sa Poljina na Jahorinu kad bude isao na skijanje i jos da mu ostane 18,7 miliona KM za izbornu kampanju iduce godine, kako bi tim novcem placao svoje potencijalne glasace. To je Fahro Radoncic prokuzio i nece dozvoliti usvajanje takvog budzeta gdje bi ta stavka ostala. To ce biti okidac za raspad koalicije i formiranje nove Vlade KS. SRETNO SVIMA.
Ovdje su pojedinci pisali da je ovo najbolja Vlada KS, a vidi sta rade. Novac poreskih obaveznika i gradjana rasipaju kupujuci helikopter, pojedince i udruzenja za glasove na izborima. Ovo je definitivno najgora Vlada ikada, cak puno gora i od one SDP Fikreta Musica koja je pokrala gradjane i budzet da je trebalo 4 godine da se to vrati. Sva sreca sto se uskoro raspadaju, totalno bi pokrali budzet i podijelili sa kumovima i pajtasima. Njih Faco, Smrk, Hilmija podrzavaju, propast drustva.
Ko im kaze vi ste ubice, zato vas ovo i boli jer necete moci pobjeci.
100 000 radnih mijesta 'Bakir Izetbegovic'
Ovako svako izdvaja kada hoce nesto da kupuje u predsjedništvu. Hocu nekog obicnog Mercedesa koji Kosta nekih 40 000 maraka a on izdvoji 70 000.Hoce covjek da ima i za goriva. Eh to je i oko autoputeva,zgrada,spomenika itd.
E ovo je prilika za novinare, da uprate i istraze do zadnjeg feninga gdje se novac utrosio! Samo izgleda da kod nas novinare to bas puno i ne zanima!