Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ.
Ovi stvarno ne misle vratiti ukradeni novac naroda , države??
Zar se u profesionalnom novinarstvu koristi izraz ‘rahmetli’? Nemojte me pogrešno shvatiti, pitam iskreno.
To nije ono što hoću kazati.
Ključna je valjda samo granica entiteta. Jer sve drugo je tome podređeno. Ali pisati o tome sad neigra nikakvu ulogu niti pomaže. Jer Republka Srpska je sad neprijatljski entitet i radi se na organizaciji daljjne eskalacije a ne deeskalacije.
o dejtonu raspravljaju i brane ga oni koji ga ne postuju i koji ga i ruse a to su sda hdz i snsd
Velikosrpsku hegemoniju nista ne moze zaustaviti osim sile medjunarodne. Pravo, etika, moral,pravda, istina, dobro, covjecnost su mrtve kategorije pred politickim sovinizmom. Srpski pravnici pricaju jezikom politike koja nema veze s razumom.
U zadnje vrijeme se tačno vidi ko radi na štetu naše domovine. Nisu ni generali, ni borci koji su je odbranili, ni narod. Nego izdajice i izdajnički mediji. Sve je kristalno jasno.
Dakle....ide 30% u Nato i EU po njemu. Hahahahaaaaa!!!!!!
PrinciplijaGavriloo prije 31 minut DA JE SAMO JEDAN DODIK U PITANJU 😎 Lako bi se sve zavrsilo....medjutim sta sa Federalnim protektoratom?? Hoce li biti 37% manje kriminala?? Hocemo li imati javne kuhinje za malisane?? Jedan DODIK ne rjesava TVOJ PROBLEM CITAOCE 😎😎😎☝️
jedina prava stranka nas muslimana
Boli me k. za nadleznosti, BOOkira, Dodika i Covica....GDJE SU PARE!?!?!
....32g je DOSTA! Kada krene ANARHIJA( a uskoro ce ) obici kuce i IMOVINU politicara 👍
u jastuku
....kljucno je otici na Poljine 😎😎😎☝️