Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiše se ovi reformisti među sobom.
sace krenut krivicne
SDA kriminalcile treba potamaniti sce
Da mi je doziviti da neko izbaci SDA trajno
Izbori 2018 se bliže, imate moć u svojim rukama!
SDA smrdi od glave pa do repa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bliži se dan kada će zločinačka udruga zvana SDA bit izbačena iz vlasti na nivou države pa sve niže do Mjesne zajednice ... Možda ih izbaci baš SBB , tko to zna . . . ? ? ?
sbb od 2018 ne postoji
Oprobani SDA metod - ne mogu sami formirati vlast, onda navrat - na nos nađu koalicionog partnera. Nakon nekog vremena slijedi varanje partnera i onda ga izbace iz vlasti kako bi sami uzeli sve za sebe.
Opet neko sranje u Govnazdu Prdazdu. Pa mora se opravdati naziv grada.
Cestitam! Ti si rijetko glupa osoba.
@zeljousrcu , i ja mu čestitam, glup je ko macola!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad pogledas trecu sliku ne znas da li su potpisi na lijevoj ili desnoj strani. Na hajr i na dobro!
odlicna vlast stvarno. treba ih podrzati 2018. ustati fino ujutro, pocesljati se, abdest uzeti...i sa babom i majkom zaokruziti sdoo. babo 65, mama 58 a sin 32 bez dana radnog staza. i svi za sdoo zato sto se bakir bori za svoj narod.
Zlo zvano SBB treba izbaciti, istjerati iz vlasti, poslije dodika oni su nam najveca opasnost na celu sa Tornjakom Nemanjom.
poklase se partneri. ali ima jos interesa sto ih drzi u bracnom krevetu
Obična stoka i jedni i drugi kriminalci obični.
Stranke koje su vodile rat dokazale su da nisu sposobne da vode drzavu u miru.Jos nije kasno da to shvatimo i da ih lagano rastjeramo na izborima 2018.Netreba dozvoliti da u bilo kojoj stranci bude ovih staronja iz rata.Pa stvarno krajnje je vrijeme dragi narode da to rijesimo..
Ako SDA uđe u koaliciju sa Esedom Radeljaš, kriminalac i mrmonja koji je u zatvoru to će biti dno-dna
i treba ih izbacit..
HAlid Bešlić na oproštajnoj turneji pod nazivom: ŠEĆERU MOJ ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49229/halid_beslic_progovorio_o_teskoj_bolesti_plasim_se_da_mi_je_ovo_posljednja_turneja.html
Kad ljubav potraži, rame za plakanje...
to se dakle dogovaralo
sutra u avazu specijalno izdanje Bakirovi i Zukicevi ratni pohodi trezor / dimije