Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor vam je pred nosom, ne znam čemu ovakva pitanja? Ja bih na sljedećem sastanku, da sam na mjestu SDA i SDP, postavio historijski utemeljenu zastavu RBiH, onu sa ljiljanima.
Kad vidim ove politicare odmah dobijem proljev
I netreba da se formira ni vm ni drugo. Kada jedan prestavnik Evrope i ambasador tako jake drzave kao sto je SAD sjede sa pretsednikom entiteta i govore da je taj entitet dio BIH ,nigdje ni jednog znaka da je to TAKO, onda se mi kojima je BIH jedina drzava moramo pitati ko koga ovdje zavrce. Ja znam da je sda pomogla da nas ne nestane sa ovi prostora ali u zadnje vrijeme se cudno ponasa. da je tako kako kaze da je RS dio bosne,onda su trebali obadvojica ustati i nebiti na sastanku gdje nema drzavni obelezija. Ovako samo dizu rep jos vise onima koji svaki propust ili nekritikovanje neceg ,uzimaju sebi kao poen . Jer ko ih nezna skupo bi ih platio
Pa covjek nije stavio zastavu da bi mi sada ovdje i na svim medijima o tome polemiku vodili i prepucavali se, a ekonomija samo sto u oba entiteta u zvanicni bankrot ne ode. Bosanci nikako da shvate kako ih politicari veslaju sa stilom:-)
Ali moram priznati, bolje je nesto novo nego ova nasa, samo smo rusku okrenuli naopako
Vama je napravio stranac zastavu, ne mogu vjerovati da je volite Mi imamo svoju koju volimo i Sta je tu problem? Pa to je nas predsjednik, Republike Srpske! A to sranje žuto plavo samo gdje bas mora i dokad mora, vjerovatno jos koju godinu, tad ce svijet prihvatiti do kraja realnost da \"bih\" ne postoji. Pozdrav iz susjedne (a Mozda jednom i prijateljske) Republike Srpske !!!
MENE VISE BRINE REAKCIJA, TJ. NEREAKCIJA BESKICMENJAKA KAKAV JE HALIMOVIC, ZASTO NIJE NAPUSTIO MJESTO KAD JE TAKO HRABAR. LAKO JE PRICATI POSLIJE. SVE ULIZICA DO ULIZICE. NEK VAM DODIK PRAVI DNEVNI PLAN STA CETE RADITI.
Gospodo iz SDA: vaša šutnja i ono malo priopćenje ne spasava BiH. Spasava je stalna, svakodnevna, saopštenja, pisma svim ambasadorima svijeta i ostalim zvaničnicima, pa i predsjednicima država, na ponašanje Dodika i RS, na ponašanje Rusije, Srbije i njihove aspiracije za otjecjepljenjem ovog entiteta, spasva nas čvrstvo povezivanje sa svim strankama u Federaciji a ne svađama sa novinskim kućama. Spasava nas jedinstvo u Federaciji a ne razjedinjavanje. Samo jedinstveni možermo dalje, kao što to čine u RS: naoko su nesložni a počnite ih čačkati pa ćete vidjeti kako su svi zajedno a jedan za sve. Bez te naše jedistvenosti nema ništa. Pomozite i da OHR ostane jer ako ode, a EU, Rusija i drugi rade na tome, teško nama, vidjećete. Sazivajte sastanke za zbijanje redove u Federaciji pa jedinstveni nastupajte a ne svako za sebe i za svoj džep i račun. Onda će vas mnogi više cijeniti.
Imam: Žene ne smiju prilaziti bananama i krastavcima Neimenovani imam koji živi u Evropi izjavio je da se žene ne bi trebale približavati krastavcima i bananama da bi izbjegle bilo kakve s--ek--su--alne misli. Imam je citiran u el-Senousa vijestima, u kojima tvrde da je rekao da ukoliko žene žele jesti krastavac ili bananu, muž ili otac im trebaju hranu isjeći na komade. Rekao je i da određeno povrće i voće podsjeća na p-e-n--is i moglo bi uzbuditi žene i podstaći ih da misle na s--e--ks, prenosi bikyamasir.com
pa jel vam zastavica najveći problem u državi sve vam j..... lopovsko
Mirno spavaj Nano sve`ti je poklano samo Mujo nije visi kraj kapije.
Bosanski svrbin Ja bi majko za Srbiju da ginem, al ne mogu opanke da skinem. Ratovao bi i par leta, al ne mogu, subara mi smeta. Brz sam majko kao munja, al ne vidi se ispod gunja. Ja bi Tadicu dao i guze, eto me Srbijo cim krave pomuzem.
MA DOIK JE TOM VAŠOM ZASTAVOM GUZICU OBRISAO
ma treba h sve sutnuti iz sarajeva pa kad se opamete nek se vrate m... vam je.. vama i genocidnim, i takodjer uptuti nasu dijapsoru u USA za koga da glasaju na izborima
Piše: Džej Hadžiahmetović
Neka ti imas vlastitu zastavu, onu Bizantijsku. A lazi sebe i dalje da su one 3 boje samo srpske LOSER Tebi je deda \'\'Srbin\'\', a pradeda Turcin, onaj pravi! Sto to mislis sa \'\'gadite se svima\'\'....vama da, ali se vi zato gadite cijelom svijetu GENOCIDASU PRLJAVI
@ IV POTPISUJEM SVAKU TVOJU RIJEC, na buducim sastancima ZASTAVA S SEST ZLATNIH LJILJANA...!!!