Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad su nasli da iskazuju zelju za ocivaje BiH, a oni su ti isti koji su nas doveli do ovoga gdje smo danas...presmjesni su \"blok za jos vece unistenje BiH\"
glumica na klix krizaljci je carliz teron nadam se da sam bio od neke pomoci
Blago nama, politika bez cilja, ekonomija bez ideje, planiranje u svim segmentima tipa \"do podne jedno-po podne drugo\" se nastavlja. Blago nama razjedinjenim i razbijenim do nivoa porodice i prijatelja. Blago nama svjetskom unikatu svjesnog neznanja i gluposi. Blago nama, unikatu medju drzavama, koje konstantno vode oni (a za njih su Stranke kosulje za jedan dan) koji su nas zavadili, u uzasan rat uveli. Blago nama gdje oni sto se zovu Medjunarodna zajednica, uvazavaju huskace ratne i poratne. Blago nama koji cemo progledati kada i kurje oci progledaju. TESKO NJIMA KADA GLAD NADVLADA JAD! (Daj Boze)
@beba SDU je stranka koja ima samo jedan zadatak, a to je da kontonuirano obezbjedjuje posao Nerminu Pecancu. Tamo ne postosje vise drugi kadrovi. Dolaskom Stjepana Kljuica, eliminiran je pozitivan odjek te stranke. Posebno nakon izjave o metrou. Pozivam Tihica, javno, da nam kaze kad je i na kojoj sjednici SDA donio ovu katastrofalnu odluku da se vrati »prirodnoj koaliciji« sa SBiH, najvecim gubitnicima na prethodnim izborima SBiH. Ne mogu vise ni dva harisa i pet tihica da ih spasu, a on im baca slauf za spasavanje bez pokrica. Krjanju cijenu, placa SDA zbog ove nesmotrene odluke Tihica.
SDU akobogda.Ove lopine SDP i ostali..Never!!!
hahahahahaha
E vala aferim jesu se patriote sastale;Tihić glumi veliku patriotu a u Hamburgu bio od 91-96 godine,radio kao maticar,i sta on zna sta je Bosna i patnja koju sam ja imao jer minute nisam otisao iz nje,a ova duvanjska seljacina Jerlagic je najveci kriminalac koji postoji u zemlji,akobogda bice sa njim ko sa Sanaderom,ova dva govneta treba baciti u zaborav i krenuti napokon graditi drzavu bez ovakvih koji su je ekonomski ojadili do danas da su uspjeli sve i jednu firmu ojadit i opljackat radi licne koristi a ovamo nas pola miliona bez posla ostavise haram im bilo,,,,hljeba nejeli majku im (Jerla je posebna prica i njegovi nastupi u Elektroprivredi haha daj mu 10 milja za radno mjesto) ja cu tebe raskrinkat,necu te se proc dok robiju ne zaglavis,sve dokaze imam prevarantu jedan,prisjesce ti to sve ,davno sam ti reko da ce ti se obit o glavu to sto si radio stoko seljacka
Ako cemo pravo, ali ono iskreno i realno. Ove dvije stranke na prethodnim izborima su kaznjene radi nerada, kradje i korupcije, uzimanja postotaka i nastojanja prodaje drzavnog blaga Kazahstancima. Kaznio ih narod koji 100% zna. Da sam Tihic, ovo je zadnji potez kojim bi pokusao ici uz nos SDP i njegovoj odluci o rekonstrukciji vlasti. Ono sto zadivljuje, osim vatrenosti klix.ba i oslobodjenja da ovome pridaju sto veci znacaj, odnosi se na to sto nema vijesti na kojem organu je Tihic u SDA dosao do ove kapitalne odluke da se koalira sa najvecim izbornim gubitnicima. Povezivanje dva negativna imidza, SDA ce vjerovatno skupo platiti. Dakle, ovo predstavlja Tihicevu samovolju a da za to nema podrsku stranackih organa. Sto se tice SBiH, oni nemaju stranackih organa uopce, da bi Jerlagic morao imati bilo kakvu podrsku. Zar to sve nije malo ni na sta nalik.
zar bosnjaci ne vide sta se dogadja, zar nisu naucili do sada lekcije, najprokletiji narod na svijetu, zar bosnjaci ne vide da glasanjem za sdp se gube u prostoru i vremenu, pogledajmo kako stoje srbi i hrvati jedan uz drugog a mi kao hocemo neki socijalizam a zivimo u drzavi 3 konstitutivna naroda, dva entiteta i distrikta. PODJELA BISNJAKA NE VODI NICEMU DOBROM, A NA TOME SE RADI DANAS. Zato pozdravljam ovo gore procitano.
Sta reci osim: Srpska Demokratska Akcija (SDA) i Stranka za SDA (SBiH)
da niej smijesno bilo bi smijesno
Koaliranje između SDA I SBiH je čist znak slabosti SDA i potpun propast SBiH. Umjesto da se posvete pitanju zašto im i birači okreću leđa a ne samo politički faktori oni koaliraju i ko nije im jasno ništa. SDA je postavila više nestručnih i podobnih ljudi na odgovorna mjesta više nego što je sav ostali svijet postavio stručnih ljudi. Nestručnjaci i podobnjaci ne znajuči rješenja situacije shvatili su da je najbolje se igrati pandorine kutije i nerješavati ništa. Dosta je bilo te demagogije.
Da li su ove dvije stranke jedna drugoj pojas za spasavanje ili.... ili je rijec o dva kamena koji ce, ovako udruzeni, jos brze potonuti? pa mislim da je odgovor vise nego jasan
Ovako izgledaju \"luzeri\" nakon proĆardanih godina svojih a i nasih...
E SAD OVAKO..PO OVIM KOMENTARIMA.. SDA I SZBIH SU PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE a SDP,SNSD,SDS,HDZ I OVI KELJIMENDIJEVCI SU ZA NJENO SPAŠAVANJE,... e JEBIGA OVO JE HOROR..BOŽE DAJ MI DA SE PROBDIM NEBJERUJEM ŠTA ĆIZTAM U OVIM KOMETARIMA...SIGURNO SANJAM.
Sad ce se ustaski HSP i mesari iz LIjanovica pridruziti ovim lopovima.
Ima li ijedna normalna stranka? Bez obraza su sve, lopovske... jedino mi je drago sto ce 4000 SDA-ovaca ostati bez posla.