Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzenan vakat je selimbegović HAHAHAHAHAHAHHAHA Ko vam je uzeo pare za marketing svaka mu čast
Zamisli glasas za SDA u 2023...
Dno dna ovo primitivnog uhljeba Dzenana, koje je legendu opkoljenog Sarajeva Arijanu Saracevic Helac, koja je cijeli rat izvestavala sa prve linije na zuci. Nju prizemno nazvati polovnjacom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj radi u Predsjedništvu BiH i on je od otvranja trotara čitav cirkus nravio,novinareke vrkjeđo
Da ga nisi pomijesao sa Konakovicem?
Izdajnici trojkasi ce sada vidjeti kako ce im kandidat proci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOLJE SVE NEGO ZA IZDAJNIČKO PODANIČKE POLTRONE KOJI BI I ZICE-GU I DRŽAVU DALI SAMO DA OSTANU U FOTELJI AL NEKA IM NAROD ĆE NJIMA SUDITI..
Dzenan je posteniji 1000 puta od Cengica koji je vodo Hadzibajrica a znao za sve njegove lopovluke. Stari Grad sa Dzenanom moze i ocekivati neke promjene sa Cengicem samo bogacenje njegove klape.
sredi se malo u glavi
El bookirov rodjak
Koja koncentracija š.... na jednom mjestu
Toliko o patriotizmu sda,samo je bitna pljacka gradjana,slobodno ako ovako nastavite ili slučajno efendica prihvatite provest će se ko bosi po trnju
Al ce da bude trotoara po Carsiji. Ima da hoda citava nacija
Što se čakijas nije kandidovao ako je mangup toliki? Ne smije jer zna da ce se obrukati svakako……….
Ako Bog da nacelnik
Mislim da u Sarajevu nema podrsku znamo sto je Sda stranka amidzica i dajdzica cista koruptvna hobotnica
Joj vidi glupavih FGR sarajlica. Pa vi ste gori od četnika što su pucali po Sarajevu. Od sarajevskih begova koji su naseljavali crnogorce, vlahe i srbe po okolnim brdama, izlazak glupavih sarajlica sa slikama Tita dok se JNA ukopavala do ovih komentara i izglasavanja izdajnika, dezertera i gavrila. Sad ste nam i državu prokockali jer ste idioti.
30% da će pobijediti, a 100% da neće
Plakat je
Sta kaze bake,hocel u juris s begovima
samo SDA
Samo da ga trojka ne podrzava,nedaj Boze