Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMUNISTICKA BAGRO, DOVELI STE MI ZA GRADONACALNIKA HERCEGOVCA, ZA VRIJEME ALIJANSE ZA PROMJENE POKRALI STE STO STE MOGLI, A VAS KOMUNISTICKI SEF LAGUMDZIJA JE NEZAKONITO ISPORUCIO ALZIRSKU GRUPU. A SADA U VRIJEME RECESIJE KUPUJETE OD POREZA VLASTITU KOMUNISTICKU TELEVIZIJU ZA PROPAGIRANJE KOMUNISTICKIH IDEJA SDP-a. SRAMOTA ZIVJELA SDA.
Vi iz SDP-a ste navikli da slušate sve što vam diktator Zlaja naredi. Znaci li to da sve sto vi SDP-ovci poželite to mora biti i nikako drugačije. Pa vi ste htjeli partijsku televizuju !!!!!!!!!\" NAŠA STRANKA ŠTO PRIJE IZLAZITE IZ KOALICIJE SA SDP. NIKADA NISTE NI TREBALI UCI. SDP NIJE DEMOKRATSKA VLAST
@jah >otjerajte vi tog idiota zlatka pa onda fino uzmite izbore i promjenite nesto.. haj budalo , ti znas sta treba uradit , idi jebbi krmke u krmetnjaku, to ti je posao.
Bajic je srpski nacionalist i sada koristi bosnjake budalase iz SDA kako bi napravio jos veci nered u federaciji i time sacuvao RS. SDA budalasi su i doveli do potpunog rasula i zemlje i naroda. Dje ce budalama dat u evropu. :))))
VIDJETI PONOVO KOALICIJU SDP & SBiH NA DJELU - NEPROCJENJIVO! HARE, HARE, GOSPODARE, KOLIKO JE SATI ...
buahahahahahaha, \"multikulti\" banda od bascarsije do stupa se posvadjali sa novom \"multikulti\" bandom od bascarsije do stupa uz svesrdnu podrsku zelene izdajnicke bande? O SOKOLOVI, O SOKOLOVI Bosnjaci ako glasate na sljedecim izborima za ovu bandu, e ko vas hhheeebe, crkajite Crvena banda kao uvrijedjena tetke, ne daju im da naprave TV Srbiju-X, naravno sa lovom iz poreza?
otjerajte vi tog idiota zlatka pa onda fino uzmite izbore i promjenite nesto... a tako na celu sa tim retardom samo dublje propadate...
Koliko znam NS ima jednog vijecnika u OV Novi Grad + 11 SDAovih = 12 .. a 12 vijecnika ne moze nista opstruirati .. izgleda da ima jos njih prevaranata kojima smetaju \"postenjacine\" iz SDPa na celu sa mega posetnim i finim Damirom Hadzicem :S
@ zlimfur dobar komentar.. slazem se, i podrzavam NS.
i pozicija i opozicija u BiH tek treba da se naviknu na \"pojavu\" ko sto je Nasa stranka.. nisu oni ni u kakvoj koaliciji.. nit sa SDA nit sa SDP, nego ljudi razmisljaju sta valja, sta ne valja.. u danasnje vrijeme kupovati ili osnivati neku tamo televiziju kako bi se lakse moglo manipulisati biracima je van svake pameti.. slicno saopstenje ocekujem poslije neke od narednih sjednica gradskog vijeca, jer ce se sigurno i SDA nekad naci \"ugrozenom\" i reci kako su SDP i Nasa stranka ko dva oka u glavi.. LM, konacno neko ko razmislja svojom glavom..
@Rile Sva sreca da su danas na vlasti u BiH sve same postenjacine a ne oni mrski lopovi komunisticki...
svi su brate stoka i svi narod pokradose kako sdp tako i sda,sbih,ns,snsd, hdz, sds ... oni pred izbore pokusavaju na nacionalnom kljucu da dobiju glasove i onda kradu koliko hoce, postavljaju direktore firmi, sudije i ostalo. cujem da se organizuje nova stranka snaga BiH neceli Bog dati da bar ona bude kako treba pa da mozemo bar za nekog glasati.
šta je problem, što neće da kradu s tobom? e moj glavutane, idi popij koju ...
E moj blatko davno si ostavku trebo dati. Onaj pjano sto si ga doveo za gradonacelnika samo probleme pravi.
Na zalost, ovi Bajicevi dezorjentisani kulturnjaci su se sveli na malu SBiH: u vlasti cvaknuti sta se moze, zaposliti svoje ljude, a istovremeno rusiti tu vlast. Ma sve je to isto...