Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ‘96. dobila preko milion glasova? Neko je izgleda pobrkao brojeve.
"novinar" posvadjan sa matematikom... Čuj 2018 ukupno 325 000 glasova, a dzaferovic, Komsic i Becirevic skupili preko 550 000 glasova...
Evo kako na BiH teritoriji 80% njenih gradjana razmislja.....ovi po FBIH kontaju da je najbitnije da je bosna muslimanska a kvalitet zivota (penzije,plate,zdravstvo,kvalitet obrazovanja) guraju pod prag, to im nije bitno toliko (a u stvari to je ono sto je najbitnije za zivot). A ovi po RS-u gore isto razmisljau samo na svoju stranu i za svoje boje.
I vuku tako debili jedni druge kao čir na želucu godinama. I logicno da ce svako normalan ko ima mogucnosti napustiti primitivni protektorat. A ovi nacionalisti stari (a vidim ima i mladih nazalost zadojenih) drze pod svojom sapom i ne daju ovim normalnim da disu. Sta ces, zatucan narod, primitivan i nepismen.
Kaze nemoj u zalazak sunca izlazit, ograjisat ces, sejtani tad izlaze. Nema u BiH napretka ni za 200 godina. Njen najveci problem je prvenstveno mentalitet naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://i.imgur.com/7TU0h18.jpg
Bice to sve dobro za stotinjak godina
cccc
znaci od danas nam ide na bolje ???? koja smo stoka od naroda dobro hljeba imamo
I za 4 ce pomrijeti jos 4 generacije te masinerije i bice sve manja i manja, a " jaki" individualci ce odlaziti u neovisne. Kad ode Semir kojeg najveca opstina voli bez obzira na boju, e onda su ga p.....i.
DABOGDA ONI I NJIHOVI GLAVU IZGUBILI A NJOHOVI GLASACI TESKE PROLJEVE DOBILI DA SE TACNO ZNA KO GLASA ZA TU BANDU
https://i.imgur.com/7TU0h18.jpg
Poruka ovog članka je isto nam se piše ako i glasaš i ako ne glasaš....jedni bi da rasture Bosnu a drugi bi da je sačuvaju ,ko će izdržati a ko odustati
Čobani traže svoje ovčice....
Je3em li ti narode ma4ku, dabogda vam se ruke posušile dok ovako glasate.
Nisu oni izgubili armiju glasaca, vec to je bilo poslijeratno vrijeme i te stranke su bile nacionalisticke kao i SDS u RS i narod je glasao samo za nacionaliste masovno...danas glasaju za vise opcija jer stranaka ima 56...ali opet nacionalisticke dobiju,ali otpadne glasova i na druge blokove..
ogromna je cifra ljudi koji rade i žive vani a vode se kao da su još uvjek ovdje. pravo stanje je drastično gore od zvaničnih brojki. ali u svakom zlu ima i nesto dobro, oni koji su otišli su se zapravo spasili, sebe i svoju djecu
Ma nejma u BiH više od 2,5 miliona staanovnika. U šumskoj 750 000 o federacoji 1 500 000.
Stvarno me zabolilo lijevo jajce kad sam cuo za izbore i sve ovo. Eto mene za koju sedmicu iz Iligana do Sarajeva da uzivam malo sa svojim narodom. Svako bira i prati ono sto hoce i voli. Vidim da su gazije sretne
@burek1sa1mesom1 Sta ti to znaci "ali i balija ima vanka"?
@psn...uči čovjek hrvatski pusti ga...pučkoškolac :)...