Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RASTURAČI DRŽAVE I UDRUŽENE KRIMINALNE ORGANIZACIJE SDA I HDZ! ☝️
@MuhamedVehabija Konjic....100% Bošjačko, Jablanica....100%Bošnjačko, Mostar......50%Bošjačko i večina okoline Mostara predstavljaju Bošnjaci. Sjeverna Hercegovina i centrala pripada nama (:
@MostarskiRambo1994 Rambo pravi si onaj primitivni bošnjak što ne vidi dalje od nosa.kakve veze ima kvantitet sa kvalitetom .Pa tako imas da hdz glasaći žive život ravan parizu a kod sda ovaca se još mučavac sok pravi.
Kako im samo uspijeva 25 godina jedna fora
godinama je dobro uspostavljaju. mogu kad zive sa ovcama👍
SDA je uvijek bila za rasturanje drzave BiH. SDA je podijelila BiH 95.godine. SDA je najveci grobar Bosnjaka i BiH!
Kako misliš da je podijeljena BiH? Jedna država je ucrtana na karti, jedna stolica u UNu? Ne razumijem?
razgovarali!!??? Nisu razgovarala, vec je HDZ rekao bice tako i tako a SDA govorila moze moze moze i zamolili da ljudi iz HDZ-a koriste vazelin dok budu hebavali ovcice iz SDA i normalan narod....
Nedamo ti ZIVKOVICU NI METRA
sta se tu ima dogovarat, vi ste prirodni paraziti , nema tu dogovora vec trazi "domacina" na kojeg se treba zakaciti pa mu zivot isisati i onda ga odbaciti
Gdje je sad izborni zakon????? Kad je vlast u pitanju nema veze ni Komsic, ni treci entitet, pa ako treba i dzuma petkom svim HR politicarima! Samo nek je vlasti! Isto vrijedi obratno za Bosnjake!
Sestrinske stranke SDA i HDZ su razgovarali o uspostavi vlasti u HNK i kako zadrzati podjelu i blokade Mostara koje dogovorno traju vec 10 godina. Najduze se rasprava vodila oko toga kako da se ljubav prikaze kao stalne tenzije pred rat a da se okrivi bh blok.
Bal Fasista u Mostaru a naradod pasivan. Imaju ono kako su glasali i brojali. Bolje i ne zasluzuju...
Sad će Bošnjaci potpisati humanitarni paket pomoći kamenjarima da mogu još 4 godine da životare.