Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji čućavac od parlamenta.. koja karinđžanja mozgova, koji imbecilizam..
@papaUte. nisi valjda tek sad skonto jarane...
Pa svi su isti. Ako osude njega, automatski će i sebe. Samo pitanje vremena. Narode ovcooooo.!!!!
@SDPvlasi zanimljivo da ih rušite sa komunjarama hahahha. a po tim ikonicama skontao sam razlog za tako glupu izjavu hahahha.
Fronto kajem se radi glasa za tebe.
Cestitke za DF , dobro ste ovo nadzirali SDA ;D
eee Željko prodana dušo!
3u1
Fuj ekipa, nista drugo do fuj !!!
SPAŠAVANJE BOŠNJAKA ALJOŠE! HAHAHA
NEMORA NI RADITI VAZNO JE DA PLATA LEGNE. SIGURNO GLEDA LIGU SAMPIONA I TURSKE SERIJE TIP ZAUZET PO CITAV DAN.
Komsic je propo, a da jos ne zna. Osim ako izdrzi sa SDA do kraja, pa im Bakir navuce desetine hiljada dzematskih glasova kao nagradu za vjernost ...
Rodicu Dzenisu u crveni picic
sta reci ? osim moj glas i mojih ukucana NIKADA VISE ZA DF I ZELJKA KOMSICA ! SDAu svaka cast oni su konstantni od devedesetih!
Sljedeci put ako se mogne glasat cu za Milorada Dodika i SNSD ili Dragana Covica i HDZ pa da bar znam na cemu sam od prvog dana a ne ovako da me nalazu ko malo dijete.
@JeTaimeIsrael znas koliko me sramota, par ljudi govori ma ublehas samo prica nikakav covjek , a ja reko ma patriota ljiljan i sad mi se povraca i muka mi je koliko sam glup ispao
SDA smrdi.
@haos1 SDA NE DA SMRDI, NEGO VRIŠTI OD SMRADA I TO NA: LOPOVLUK, KORUPCIJU, UNIŠTENJE DUHA I BIĆA BOŠNJAČKOG NARODA. UPROPASTILI SU NAS KAO NEKAD CRNA KUGA EVROPU. OTJERALI SU NAM SVU PAMETNU I OBRAZOVANU DJECU U INOSTRANSTVO A NA POZICIJE POSTAVILI NEDOZRELE DEBILE I LOPOVE. I ŠTO JE NAJGORE UNIŠTILI SU NAM NADU DA MOŽE BITI BOLJE.
Ovom prilikom molim Zeljka Komsica da ima toliko obraza i skine sliku Tita iz kabineta i nek okaci koga on hoce a po mom misljenju sada bi mu Alija bio primjeren, ovo sto je on uradio Tito nikada ne bi! Podkleko pred retrogradnim nacionalistickim strankama ! Tito je volio narod i bio uz narod uz prave ideje a ne uz karijeriste kojima je jedini cilj budzetska marka!
@sakkiluydu za ovo sto je on uradio čak ni Alija nije primjeren... Bakir ova slika bi mu najbolje odgovarala hebo mu on mater prodanu
@JeTaimeIsrael eto vidis da covjek malo bolje razmisli i gleda vec tada je se moglo nazrijeti o karakteru tog covjeka
https://www.youtube.com/watch?v=PhCiAzlHBL8
DF se.pokazao najslabija karika prodaje gradanske opcije za šaku para. Željko Komšić i DF na izborima koji idu 2020 godine nemaju vise nijednog ni zastupnika niti glasača. SDA je.kupila sitne duše za jedan mandat. Za DF više ni uza familija ne vjerujem poslije.ove izdaje neće glasati.
Da budemo.jasni ako.jos godinu dana se.odrzi ova.vlada u KS. Svi direktori SDA ostaju bez posla. Samim tim tender efendije će otkazati poslušnost i eto belaja. Nikog.ne interesuje SDA ako ne donosi novac i to je ono šta je strah među SDA elitom.
Al cuj ti inicijative Irfana Cengica, vjecnog studenta i budzetskog uhljeba. On bi nesto osudjivo, a ne moze Campari ni cipele ocistit.