Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pocetku si se predstavljao nesto drugacijim, ali konacno je izaslo na vidjelo ono sto ti zaista jesi...
Najbolje bi bilo da SDA pobjedi u hrvatskoj:))))
TURČIN OSTAJE TURČIN.NIKADA MU NE MOZEŠ VJEROVATI.OKREĆE SE KO VRIJEME
@AMER.... tvoj odgovor na RADIKALIZAM HRVATA I SRBA ,...ne da je jednostavan nego je jednostavno glup . cuj porediti DIVIJAKA sa RATKOM ILI RADOVANOM .....CITAV SVJET ZNA ISTINU SAMO SRBI I HRVATI ,...izjednacavaju zrtvu i dzelata .....Ajde bre,, SAD,, U 101 PM
Hoće jezik pravo. Predsjedniče Josipoviću, niša nisi pogriješio. Sve si tačno rekao. Nek crkne kome je krivo
Ja odoh u Spaniju 15 dana sa hrpom eura da ne zagadjujem Rvatsku sa svojim parama.
Ako HDZBiH prestavlja 90% Hrvata u BiH onda i SDA Hrvatske prestavlja 99% Bosnjaka u Hrvatskoj
A nekad su vezali zastave cccccc ...
A zašto u Bosni ima jako puno muslimana, katolika i pravoslavaca? Zato što nam se to natura da vjerujemo u gluposti a ne u zdrav razum. I to je kao tradicija, a ako nismo ovce onda smo neshvaćena manjina.
http://www.youtube.com/watch?v=4KZpcClM0q0&
Evo znam da neki od vas mrze Islam, tako da ovaj link koji cu vam staviti da pogledate ignorisite religijski dio u njemu samo se skoncentrisite na pricu. Bar da vas prica osvjesti o moralu i krivici: http://www.youtube.com/watch?v=vclxLw-ONUI&feature=BF&list=SPC5176FF16C474120&index=7
A ovako samo nastavi guslati. Dok ti ne otkaze jetra.
Vecina vas je podrzavala i slijepo gledala na takve zlocine, i dalje nastojite da ne-priznanjem krivice pravite kao da se nista nije ni desilo. Ako si alkoholicar, onda prvi korak da pomognes samom sebi je da priznas samom sebi da si alkoholicar.
Pocinili ste zlocin u ime \'veliko Srbije\' i sad ste ostali na mjestu zlocina dok su drugi digli ruke od vas.
Cinjenica je da vi jos i dan dans osporavate da je u Srebrenici pocinjen genocid a tako i na drugim mjestima kao npr. Omarskoj, Bjeljini, Zvorniku, Kozarcu, Visegradu, Foci i da ne nabrajam vise. Za koje postoje dokazi, video snimci, crno na bijelo. I cinjenica je da je RS-entitet stvoren na taj nacin. Mislim, zaludili su vas s velikom Srbijom, a sada kad gladujete ni zito vam dzabe nece da daju, dok oni gledaju svoje \'parove\', \'velikog brata\' i \'dvor\'.
Na tebi se vidi da si to jos pod gasom velikosrpske propagande koja sada nakon rata na prostorima bivse Jugoslavije pokusava izjednaciti zrtve i krivce. I na taj nacin umanjiti svoju krivicu. Cinjenica je da kriminalce koje ti navodis je Hag oslobodio optuzbi. A vi vase kriminalce jos krijete.
@tambura.. Odgovorit cu na tvoje priglupo pitanje: Kada ce prestati srpski i hrvastski nacionalizam.... Odgovor je jednostavan: Kada PRESTANE MUSLIMANSKI RADIKALIZAM u BiH, kada prestanete velicati zlocince poput Divjaka, Orica, Aliju Izetbegovica, a pri tom osudjujete zlocince Karadzica, Krajisnika, Bobana i druge,kada umjesto sto ih postavljate na vlast, strpate u zatvor Bakira i bakirice, ratne profitere i kriminalce koji su se na krvih svih naroda \"truhlo\" obogatili svercujuci sa \"drugom stranom\" dok je narod krvrio i koji su sprcali narod u rezervate koje oni nazivaju svojim vojvodinama, banovinama i pasalucima a narod KURTONIMA u kojima ste najvece roblje u Europi..I da dalje ne nabrajam, bit ce to previse za tvoj klikeraski mozak, samo cu ti reci kada ce to biti.. To ce biti kada se pojave NOVI PARTIZANI, OTJERAJU OKUPATORA I POVJESAJU DOMACE IZDAJNIKE O BANDERE, a dotle \"hamdulila\" i udri u tamburu.....