Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična vijest. Hvala vam. Mafija dole. Brzo ce oktobar I metla i ostalih općina i gradova.
tek kada su otisli Fudo, Kukic , Konakovic,....formirali nove stranke si mogao vidjeti koliko je SDA bila ogromna , Bakir je sve uspuio upropastiti i neka je , jer nesto sto se na haramu zasniva bolje da nema
@Elektronika Avioni koji su raketirali hr i Vukovar ko i ostale gradove po hr, su nakon raketiranje slijetali u Podgoricu i Mostar i tu su servisirani od strane firme VI SOKO d.d., kojom je u to vrijeme rukovodio Dragan Čović!! A iz logora je vodio Bošnjake da postavljaju ogradu oko Soko firme, da k.amenjarci ne vide JNA avione.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo, pocelo je :) Zbogom kriminalnoj skupini zvanoj SDA, sto ste krali - krali ste.
@Realno01 sta znaci netkome vecina?Kakvu korist su imali od te vecine?MNogi, koji ponavljaju tu vecinu sigurno imaju korist od te stranke i ne razmisljaju duboko.Strah ih uzima.Stranka, bez obzira na velicinu ako nije u stanju poboljsati zivit sviju, je za mene bezvrijedna.
Opet SBB se upetljao da spasi narod ,kad ce opet izdat Scepo narod svoj.Samo da mu ridzobradi nesto ponudi
Izbori pred vratima ovi kao smjenjuju SDA ...jbt koji cirkis od "države"
kakva sda vise? sta joj onaj nesposobni bakir uradi to je nezamislivo. mjera za kriminal i nespobosnot je SDA
Ko to "slaga"?!😂😂😂😂😂
Bilo je i vrijeme. SDA kadar je zablokirao sve što se moglo zablokirati od kada su izgubili poziciju gradonačelnika. Vrijeme je da ih se konačno skloni sa vlasti i u gradskoj upravi.
@gooUser1584571144 sklonices ih NIKAD bagro jedna!
Nije dobro podržavati sbb jer kad glasaš za sbb ko da glasaš ni za koga jer radončićevo nesudjelovanje u vlasti i izbjegavanje odgovornosti znači sbb glasači gube pravo glasa, znači ja hoću na vlast a neću da donosim odluke gdje bih je bio uveden u frtutmu. To je ko da igraš za bih reprezentaciju i šetkaš se po ćoškovima i bježiš da te lopta ne pogodi.
Smece iz SDA Fudo kao i Kukic kupio jeftine vijecnike, nikada necemo metra naprijed sa ovakvom alternativnom SDA-u. Najgori bivsi clan SDA i jeftini vijecnici. Zenica mu Čelik nece oprostiti.
@Pridrazici mrs stoko
SBB i DF se zavrtili ne znaju više gdje dupe a gdje usta da okrenu.
da Bog da se ugasio SDA ko što se Čelik gasi...
Sda hobotnicu treba razvlastiti gdje god se moze, nema napretka dok su Bakir i Elena Causesku na celu drzave
ja jake vijesti u p.m. daj ba ovo je valjda 21.vijek
"...sprdanje sa demokratskim pravilima...boze sacuvaj...opet sestorka,njih sest komada partija po sedamosam posto glasova povjerenja,uzimaju vlast...zaboga mijenjajmo izborna pravila i dizimo cenzus na najmanje 8%-10%...ovo je sprdnja i blamaza..."
Zenica prva tobe dosla
Smece iz SDA Fudo kao i Kukic kupio jeftine vijecnike, nikada necemo metra naprijed sa ovakvom alternativnom SDA-u. Najgori bivsi clan SDA i jeftini vijecnici. Zenica mu Čelik nece oprostiti.