Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosto je nevjerojatno kako SDA mjesecima cvili i place sto su izgubili vlast u Kantonu a za Srebrenicom i golgotom bosnajckog naroda za nestankom Republike BiH , za masovno raseljeno stanovnistvo , totalno unisten i razbijen narod i drzzavu .... ni suzu nisu pustili
SDA je evo 9 mjeseci opozicija i pokazala je ovim nepismenim, neobrazovanim, ali veoma lazljivim, lopovskim, nepotistickim i koruptivnim šestoglavcima kako se obnasa posao opozicije u Kantonu Sarajevo, pa ce sada oni tacno znati sta im je posao opozicje nakon sto ih uskoro SDA sa svojim partnerima smijeni sa vlasti u Kantonu. Imat ce tacno i precizno utvrdjene pravce djelovanja kao opozicija koje im je SDA utvrdila i pokazala. Sretno Konakovicu, PausalForti i Damiru Masicu u opoziciji.
@gooUser1569397787 i da na to dodam za propuštenu reviziju za genocid...
SDA se više nikad neće vratiti na Vlast u KS. Puna podrška Vladi KS!!!
@gooUser1555504531 Bog te čuo!
Krenulo je unovcavanje Konakoviceve vlasti,her on zna fa poslije ovoga nece biti niko i nista
Ko o čemu kur.. o poštenju tako i ovi iz SDA...
I konakovic kaze da ce sad na izborima sljedece godine, uzeti opatinske fotelje. Kako da ne
Bravo bagro iz sda tako svoje borce nazivate tako cete sami i zavrsiti ko zlocinci svoga naroda da je u vasoj stranci bi ga stitili bagro jedna
Ova grupica SDA u skupštini kantona nespava samo radeći na tome da vrati izgubljeno. To je sada najbjednija stranka u Federaciji, sve bi žrtvovali samo da vrate bivše pozicije. Nisu Konaković i Forto nekakvi spasitelji ali su makar malo odškrinuli prozor svjetlosti u ovboj učmaloj baruštini u kojoj se batrgamo decenijama. Sve što je valjalo napustilo je SDA koja je zaboravila na svoj narod radi bogaćena pojedinaca i popuštanju dušmanima Dodiku i komunjari Čoviću.
Treba sve ispitati i odgovorni treba da podnesu ostavke A kad smo već kod odgovornih. Fadil Novalić sa 3 miliona koje je dao kcerci Adi za izmisljenu firmu u Vogosci i kupovinu fiktivnih građevina. Prvo počistiti Novalić, Bunjo, Ćesir kriminal pa onda imate pravo od drugih tražiti bilo šta.
Konaković i PausalForto izgubili su sav kredibilitet zbog svjedočenja njihove ministrice obrazovanja Zinete Bogunić, u kojem je naveden čitav niz protivzakonitih i koruptivnih aktivnosti dvojca Forto-Konaković. Dijelovi tog svjedočenja sadržavaju i elemente krivičnog djela, poput pokušaja pronevjere 500.000 KM javnog novca i narušavanja ustavnog poretka i zakona KS. Narod trazi hitne ostavke ovog kriminalnog i lopovskog dvojca ili ce biti smijenjeni u Skupstini KS.
Šta ima ratni zločin laf odležao u švrakinom bruku za djelo koje je tada bilo okvalifikovano kao ubistvo...tralala stipu šuplju gdje roba iz jugokomerca :D
Trebaju, slazem se. Odali se vec krimunalu i nepostenju. Konakovic se ugraduje u nepostene radnje.
Ova SDA će gaziti, ako treba, i preko mrtvih samo da bude na vlasti i da ostvari svoje ciljeve. Sada se vidi da im ni država ni narod ništa ne znače..sami su sebi dovoljni i sve neistomišljenike treba skinuti, srozati, uništiti! Koja se samo hajka vodi ..sve je jasno iz čije kuhinje ovo dolazi i ko je stvarni gazda SDA!
Prvi put čujemo za ovog Zornića ,kad u eresu budu uklanjali funkcije zločincima ,može i u Federaciji.
Makedonija i Albanija ulaze u pregovore sa EU, doveli ste nas do dna, i dalje..imate li imalo morala i srama, pustite ovu zemlju i narode da progledaju!!
Samo smo cekali da se javite...
nemate vi sta pricati o kredibilitetu, eto nabavili ste si autica za milion kermi igrajte se sa njima
Pitam Kant članove sda šta treba Novalić DA radi da li on treba biti smijenjen