Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram ga bilo, umjesto da zapošljava kadrove SDA...
@Infidel Samo da ne bude redukcije vode OPET !
Ono kada lopov počne da se dere "držite lopova"...
Damir Saracevic je inace bio u Nadzornom odboru ViKa do prije godinu i po kad je dao ostavku, zasto SDA to niste spomenuli???
Baš je bezobrazan, umjesto da zapošljava SDA kadar!
A šta ste vi radili do sad bagro jedna ma ja ba fini momci oni samo isključuju struju po potrebi ponekad i pošalju tortu govna sram vas bilo nećete nikad vise dobiti glas od mene
sto se buni ? to su svjedno sda kadrovi samo promjenili dres:):):)
Čitam i ne mogu da vjerujem da su oni ovo rekli a tek me zabrinjava što će zeleni ovo slijepo vjerovati... jbt kakve lobanje!
Azra Muzur zaposli komplet Hrasnicu pa niko ni riječi!!! Mrš.
E stvarno je bezobrazan, toliki SDA-ovci nezaposleni a ovaj zapošljava nekakve NiP-ovce. Stvarno nije u redu.Trebaš se ugledat na SDA, oni samo zapošljavaju svoje žene, pa dajidžiće, sestriće, tetiće...
Tužiću te mami
Zašto je dobro da se stranke i persone cesto mijenjaju na vlasti?! Pa zato sto ovi prethodni znaju kako se krade, a novi znaju da prethodni znaju i moraju biti oprezni. Stari znajuci kako se namiče, cekaju nove i napadaju ih. U svemu tome profitira narod.
Pa glupani glupi ne znate ni da kritikujete kako treba. Donjom rečenicom sami sebe svrstavate u lopove " čime su potvrdili da su istrenirani korupcijski kartel, te da su njihove priče da su bolji od ostalih – šarene laže", kaže se iz SDA" Znači da su i ti ostali (SDA) istrenirani korupcijsk kartel! Svaka čast.
MALI OD SKANDALA nema sta za ponuditi osim galame. Spao je na to da pokazuje SMS poruke osoba s kojim se dopisivao. Ne znam kako s njim moze graditi bilo kakav odnos.
Dobro,u redu,kontamo,SDA hoće da bude glavna u svim organima vlasti u BiH.Nego,je li počela korida u Čevljanovićima?I,da li ima prenos,nisam skupio para da odem tamo.
u vik se ne zaposljava nego uhljebljuje...
a ko ce mene da zaposli