Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me interesije hoće li Bakir, kao jedini kandidatt, pobijediti ???
Allaha mi gori nego komunisti, samo jedan kandidat i manje se Boga boje nego oni!
@hawkeye Sta je pomoglo SDPu da ima tri kanditata kada je Niksic pokrao Delica i Pudarica?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sastaje se bosanska Cosa Nostra.
Ko zna ko će pobijediti ? Javnost je na iglama...
Na zalost stanje je kakvo je ,Bosnjaci jednostavno nemaju druge stranke da brane njihove interese,mogu li vise vjerovati SBB?Ne mogu,isto tako komunjarama.Stanje je kako je.Imamo najcudniju drzavu na svijetu ,ne branim Aliju ali je morao potpisati Dejtonski Sporazum,od tog (Ne)sporazuma svi problemi dolaze,svako moze kociti drzavu kad hoce.
Babo mu je u amanet ostavio SDA da bude Predsjednik te stranke dok je živ pa da vidimo ko ima muda da se još kandidira...
teško Bosni sa ovom demokratijom čuj jedan kandidat !
Unistavanje slobode i nuznih prava u ime slobode za razumne ljude da pogledaju https://m.youtube.com/watch?v=8qt8a26aYzA&feature=youtu.be
Sa velikom zebnjom iscekujemo ishod
Bože čuvaj mi Bosnu odoh ja u Nemacku...
Mislim da ovoj stranci nije niti stalo do BiH, jer da joj je stalo ne bi bilo ostavljanja iste govnaru erdoganu u amanet, niti bi tako olako izetbegović potpisao dejtonski sporazum i s time učiniti najveću moguću nepravdu prema BiH, osudivši je na karcinomske entitete i distrikt. Seljober dodik, to jest prodavač luka i krompira sa zagrebačke tržnice, nikada ne bi vidio smiješno skrojenu stolicu predsjedništva, bez tupavog djelovanja članova sda, kojima je bitan jedino osobni profit.
Specijalni gost je peciKOZA
Bal vampira!!!
lijepo se provodite. i da - neću glasati ni za vas
Historijski dan za BiH!
Semsudina Mehmedovica su vec sutnuli iz kolegija sto znaci ostaju samo klimaci glavom. Bake kralj si kako ih sam postrojavas i strah u kosti utjerujes. Vucic i Dodik ti zavide. Bice progresa u BiH komunizam sa vraca. Zivili drug Bakir i drugarica Sebija!
Bilo ko da bude nabijem ga na onu stvar. Toliko od mene hvaala😎