Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlicu sto ste uzimali od naroda uzimali ste..dosli su ljudi koji su spremni dati narodu. Ilidza i njena urbanisticka sluzba je sramota za citavu Bosnu.
Nama i ne treba neko ko se "kontrolira", vec upravo suprotno. Osvjezenje je covjek koji se ne libi da kaze ono sto misli onima koje zapravo to i sleduje..sad sto su oni bahati i "nedokucivi" to je njihov problem. Ako misle nastaviti da kontroliraju sve okolo prikrivajuci svoju politcko-mafijasku praksu onda se varaju
Gori od Vas, ne može biti. Pljujete po snsd, a svojim glasovima podržavate njihovog delegata i dajete mu mandat, da nas sve handri. Uništili i pokrali sve, sto dalo i moglo pokrasti. Terziću, osuđenom kriminalcu dajete direktorsku poziciju u cestama federacije. Za 4 godine nije nista uradio autoputa, osim sto je uhljebio novih 47 radnika. Gore od kioska od 250 hiljada KM, ne moze uraditi.
"Napao kameru a ne novinara"
Bitno je da ste vi bili spremni kontrolisati sve,dugi niz godina.A znamo i kako ste to radili. E sad bi vas neko trebao slušati i vaše kritike. Smiješni ste.
Onaj narkoman. Oj zemljo 😐 Imaju nekad i pravo ovi iz SDA, ne moze on sebe kontrolirat a kamoli sta drugo. Boze dinamita...
Bio je u pravu za Bijedića, eto najuriše čovjeka.
Koliko god bili smradovi, ovo su u pravu....
Aaaa jeste se usrali, aa??
Zato vi iz SDA znate brate to vec osjećamo godinam
MRŠ!!!!!!!!!!!!!
NIKSICU CARE STO JE VISE UVREDA I LAZI SVE SI NAM DRAZI I DRAZI
Damir je rijetko pozitivan tip sa konkretnim i prakticno logičnim rješenjima za ovaj grad (čitaj kasabu)
Može li Zukić kontrolirati sebe, a i javna preduzeća i institucije.
Damir Niksic je covjek koji nije profesionalni politicar. Sve ono sto je rekao SDP-u u sukobu sa Bijedicem kasnije se ispostavilo kao 100% tacno. Tkz "kontrola" javnih preduzeca za mnoge dosadasnje garniture iz SDA zapravo podrazumijeva njihovo podkradanje, zaposljavanje rodbine i stranackog kadra. Nama i treba neko ko se ne libi da kaze pojedinom sljamu sta ih sleduje.
Zato vi mozete: Zukici, Sarajlici,.... Rođeni za tog posla.
Umirite se miševi Bakijevi, dosta je bilo vašeg nasilja po Sarajevu, prnuli ste u fenjer
Jesu se uzje8ali. Da smo znali da će biti ovako zanimljivi kao opozicija, trebalo ih je je davno u opoziciju.