Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIPIČNI KRIMINALNI SDA KADAR! KLON!
Jesi navalio braticu, zar svaki komentar moras ti komentirati sa svojim copy-paste. Odmori malo, sabura.
Izvršni direktor TVSA je Amra Zolj. Suprug gđe Zolj je Adem Zolj višegodišnji kadar i direktor ispred SDA u Cestama Kantona Sarajevo pa se s pravom može reći da je Kantonalni odbor SDA Sarajevo u potpunosti postranačo javni kantonalni televizijski servis i čak, otišao i korak dalje pa je kadrovski potpuno obojio u svoje stranačke boje. Ovim imenovanjima nestao je i privid nezavisnosti TVSA te je ona od danas potpuno u rukama SDA čime gubi svoju profesionalnost i nezavisnost.
Vidi SDA kriminalnoseljacke face 🤮
@BosnaUAmanetu, i ovaj primjerak sa telećom glavom sa fotografije govori kako je SDA ozbiljna kriminalna organizacija.
@13BosanskiSinSS ....gdje ćemo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://mojposao.info/
nije dovoljno što je čoban i nevesinja, nego levat još i živi u Adema Buća, ne znam može li gora kombinacija,
kakav je ovo sda balijander bez bradice od tri dana????
Svakako ništa ne odlučuje. Najbolje je da stave glumce iz lutkarskog pozorišta, oni će to najbolje odigrati.
je*emo ti nanu zoljinoo
y e b e m vam boga papnskog, seljak iz Nevesinja premijer kantona SA, hoće li se ikad desiti čudo pa da bar jedan bude rođen u SA, jes im valjo Rašo i Ratko,
Valjali su im je samo tako! Najaci je onaj natpis sto sam procitao, a kaze: radovane ljubim te u dube sto me protjera iz one rupe ;)
Jedino ti nevalja ime i sovka a dasi upravu jesi dosada sam mislio da je bakir upravu ali staviti poskoka za premijera pa da sa drugim poskocima tipa česira i drugih vode kanton sarajevo popušismoga pa hercegovci izdadoše gradaščeviča a da neizdaju bakira đaba bake tvoja visoka škola zapamti izdače te ovaj nepismeni lola sada če nas merhamet hraniti a hercegovci braniti jadna li nam majka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sreca nece dugo :)
I Gradaščeviču nije puno trebalo ali poskoci i kamenjari izdadoše nije krv voda
Treba ovu svu bandu na ahiret poslati
Treba ovo sve na ahiret poslat
Treba ovo sve na ahiret poslat
Treba ovo sve na ahiret poslat
Treba ovo sve na ahiret poslat
Treba ovo sve na ahiret poslat
Treba ovo sve na ahiret poslat
Novi hibridi SDA, klon Bege Gutica