Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se da li ima iko dobronamjeran u Tihićevom okruženju ko bi mu pomogao da se vrati u realnost. Kao dugogodišnji politički analitičar tvrdim da ans je do svega ovoga, do neimaštine, bijede, destrukcije države i vlasti, zatvaranja fabrika i radnih mjesta, na koncu zatvaranja i tih javnih kuhinja od kojih se 60% stanosvništva hrani i zivi, dovela SDA i njihova rušilačka i "Daj samo meni, za ostale me boli lakat" politika! Više pod kožu ne može...
SDA je pokrala sve što se pokrasti da i vecinu tog nauruzanja prodala da bi platila diplome, vikendice, doktorate, firme, automobile i sta sve ne svojoj nesposobnoj djeci i svojim ljubavnicama, dok mi trunemo po biroima i pas nema za sta da nas ujede!
Nije dobra SDA,jesu imali more gresaka,ali sa njima smo kako tako opstali sa SDP-m i saSBB Bosnjaci ce nestati to je izgleda i cilj zapada i istoka na biracima je da odluce hocemo li nestati ili opstati ko to nevidi nece nikada ni progledati...
Lepi Hare vrati se ofarban i botoxiran da nas spašavaš ko što si nas uvijek spašavao podmećuči klipove i tipuse neprimjerne seoskoj zadruzi a kamoli jednoj političkoj stranci koja je za BiH a u stvari za fotelje i narcisoidne ublehe kakv si i ti. Vrati se pa da te fotošopiranog okače na Bilboarde pa da za tobom uzdišu a poslije i glasaju ocvale cure i nepismene nane ,,, vrati se jer ako se ti ne vratiš Dodik ode niz vodu a s tobom a i ti sa njim vidjet ćemo gdje su "pravi" problemi ...vrati se jer mi ne znamo dalje a ti znaš da održavaš STATUS Quo....
Turcin ti je 500 godina je.bavao babu, tetku, mamu i seku, i danas to nastavlja, ZNACI SRBINE - KARA - TURCINE, nema bza razloga KARA- dzic prezime KARA-VLASKO - tursko, :-)))))))) Srpkinje su oduvijek bale , bale i bale za turskom obre.zanom kitom, a i bosnjackom, ma sire srpkinje DZABE i SANJAJU o bosnjackoj i turskoj K.U.R.C.I.N.I , nazalost takve radjaju proizvode ko sto su damiri, zlatka i ostala jugonostlagicarska crvena smr.dljiva i supljoglava politicka elita za genocid pravih Bosnjaka !
NEMA VISE PRAVIH Bosnjaka ni u jednim drzavnim institucijama, na glavnim i kljucnim pozicijama SU jedino genocidasi srbi i njihovi placenici, sto znaci da JE LAGUMDZIJA doveo Bosnjacki narod DO NESTANKA u svim drzavnim institucijama a time i drzave ! Sto pokusavaju lagumdzija , dodik i covic je da ne postoji vise vlada FBIH-e ni Bosnjaka u vladi i Ustavnom Sudu ko i Pravosudju - VEC da sve odluke uzima i kontrlose politika, tj, politicari KOJI SU NA VLASTi ko vecina u parlamentu FBIH-e na celu sa lagumdzijom i covicem u FBIH-i, sto znaci i podrazumjeva da CE POLITICARI KONTROLISATI SVE PA I RAD I ODLUKE Ustavnog Suda i Tuzilastva FBIH-e ! Lagumdzija i covic sa dodikom CE STAVITI Tuzilastvo, Ustavni Sud, Pravosudje POD NJIHOVU POLITICKU KONTROLU pa ce tako moci nastaviti KORUPCIJU i KRIMINAL, ko i rusenje drzave BIH-e, preko politickih odluka Parlamenta Federacije BIH-e , KOJI KONTOLISU politicki DIKTATORI I FASISTI KO STO SU LAGUMDZIJA, COVIC SA DODIKOM !
Lagumdzija i SDP su po naredbi genocidasa fasite dodika prouzrokovali SVE politicke krize VEC SKORO godinu dana, SDP , Lagumdzija, Covic i DODIK su TRI POLITICARA koji su STAVILI TUZILASTVO, POLICIJU, PRAVOSUDJE, SVA MEDIJA, USTAVNE SUDOVE pod svoju LICNU kontrolu STO JE vise NEGO NESHVATLLJIVO i skandalozno ! Dodik, Lagumdzija i Covic su POLITICKI diktatori, fasisti, i POLITICARI kojima je LICNI PROFIT vazniji od DRZAVE koju predstavljaju, primaju NAJVECE plate A INTENZIVNO rade i djeluju PROTIV DRZAVE, NJENIH INSTITUCIJA i GRADJANA ! Sve sto vec godinama rade da bi im i staljin sa hi.tlerom i causeskom zavidio !
U Daytonu su SVI bili protiv potpisivanja, samo je Ministar Zlatan Lagumdzija insistirao i nagovarao Aliju da potpiše. Ko može nek nabavi transkripte razgovora i znaće, il nek pira Krešu Zubaka." AKO JE OVO ISTINA TREBA SIRITI INFORMACIJU ! NEK se KONACNO ZNA ko vec 20 godina RADI AKTIVNO na nestanku DRZAVE RBIH-e ! LAGUMDZIJA !
Alija dragi,sta nam ovo rade......
...poliži jaja Nazifu Mujiću!
e sada sam siguran da SDA pobjedjuje ubjedjlivo na slijedecim izborima poslije ovolike mrznje u komentarima. Jesu grijesili ali ni blizu kao Šcepo i Diktator.
Jok, ne trebaju!!! Samo vi trebate, kao što ste i radili zadnjih 20 godina đubrad jedna egoistična. Dabogda pocrkali svi. SDA je ukopala Bosnu da je niko više ne može iskopati. Crknite. Nikad više nećete doći na vlast.
TAKO JE PIONIRI MOJI SDA NE VALJA BOSNU MOŽE SPASITI SAMO DODIK ČOVIĆ LJUBIĆ BOSIĆ UZ POMOĆ BRAĆE LAGUMDŽIJE I RADONČIĆA......
Srbii & Hrvati - ZA B.a.l.ije i SDA prolaznici - PROTIV Pametnom dosta.
bez pameti!
Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore, dok im je kelenerisao i nosio kafu Bakir Izetbegovic. PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo "Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela "Holidej in", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče." Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobri ca-% C4%86osi%C4%87-12
Koji licemjeri pa nisu vam smetali kas su stranci sprovodili reforme i nametali zakone,SDA je stranka koja je nastala na Dobricinoj ideji.