BiH
0

Scripta u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
I ova subota će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu biti ispunjena brojnim zabavnim sadržajima.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu učila engleski jezik, obrazovala se o reciklaži, te se igrala uz Wii. Danas ih također očekuje bogat program od 10 do 22 sata. Od 12 do 13 sati sa njima će ponovo ukusne kolačiće praviti Mladen Jeličić Troko u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa za djecu. Od 13 do 15 sati će se djeca opet družiti sa Barbie, a u 15 sati će se zabavljati uz aktivnost Zvečeva – Mikado ples sa balonima. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz i vilenjak će danas u Coca-Cola kućici boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. U oficijelnom Souvenir Shopu Marketa je u toku velika rasprodaja igračaka. Psića sveznalicu, veliki broj Barbie lutaka i drugih igračaka ovog vikenda možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama. Ne propustite priliku da svoje mališane obradujete, a istovremeno i znatno uštedite.

Jučer je na Happy :))) Stageu svoje pjevačko umijeće predstavila Emina Porča, a danas će na Happy :))) Stageu sa početkom u 17 sati nastupiti još jedna mlada pjevačka nada – Anja Hasanbegović.

Mobilni CISO tim Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo je jučer ponovo boravio na Marketu, te vršio aktivnosti informiranja nezaposlenih. Mobilni CISO tim će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu boraviti i posljednjeg dana Marketa, u utorak, 15. januara / siječnja.

Jučer je Coca-Cola Sarajevo Holiday Market posjetio i veliki broj navijača i prijatelja kluba FK Željezničar, koje je uz roštilj i bogatu trpezu ugostio Amar Osim. Druženju su prisustvovali i predsjednik Almir Gredić, direktor Kluba Dželaludin Muharemović, trener Hajrudin Đurbuzović..., a posebni posjetitelji bili su članovi mlade selekcije NK Urania Baška Voda, koji su Osimu uručili prigodne poklone, a zauzvrat su gosti iz Hrvatske dobili Željinu loptu sa potpisom.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su sinoć u okviru Badel 1862 noći nastupili Sarajevski tamburaši, koji su se još jednom pobrinuli za odličan provod u Pubu. A večeras se zabava u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastavlja uz Klix.ba humanitarni party na kojem će sav prikupljeni novac od prodaje hrane i pića biti doniran za liječenje devetogodišnje djevojčice Iman Džake. Na humanitarnom partyju, koji počinje u 21 sat, nastupit će izvrsni bend Scripta.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.