Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Schwarz-Schilling objasnio.
@SabahudinVelic Tvoj komentar je ovdje toliko glup da ni kesh ne dobiješ za njega a niko te ne smatra ni pametnim
@SabahudinVelic Svadjas se sam sa sobom, bacis glupu konstataciju i sad bi da o njoj raspravljas samnom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnjaci zive u najgorim uslovima a najmanje kukaju. A Srbi i Hrvati vjeciti ugrozeni, neko bi pomislio da zive u Ausvicu.
Tako je Visoki. Mi. nehrvati i nesrbi netrebamo rezervnu domovinu zadovoljni smo ovom našom, jednom jedinom Bosnom. Kome nije tako neka razguli!
Ma pusti to samo Dragan laprda..
HDZ više nikad ne smije držati Ministarstvo finansija. 5% stanovništva kontroliše prihode ostalih 95% i još ih zaj...bava.
Hrvati o ugrozenosti ko kurve o postenju. Tako to doje nekako. Lazu, lazu i lazu...
naravno. shupak covic trebalo bi djubre sankcionisati. isto i ono govedo dodiga. kreteni umislili da mogu srat kako oce. mamuli im kuravu
Ako je Komšić predsjednik svih naroda u BiH kako tvrdi što je onda smijenio samo ambasadore Hrvate
@Roentgen79 Smjenio je HDZove kucke koje nisu radili za dobrobit drzave koju predstavljsju. Kapiś
zašto crnibeli šiling nije ništa učinio dok je to moga nego sada kroz kurton
cheko dati nesto uradish na. yebiga vidi choek tisamo drkash poklixu pa odluchijo
Schiling osto švorc pa se uvlači nekima u guzu. Nestalo mu para što je namlatio za svog mandata...
Bravo Švarče Šilinže, svaka ti je zlatna
Pišam se i serem na lik i djelo Dragana Čovića....kao i na njegove sljedbenike prrrrrrrrrrrrrrrrrr, serrrrrrrrrrrrrrrrrr, prrrrrrrrrrrrrrrrr, serrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Stari prdonja
https://www.bljesak.info/vijesti/politika/novopecenje-hrvata/256965 malo iz drugih izvora za kliks, kad je Hrvat posto Srbin preko noći bilo je udarna vjest ali za ovekve vjesti nema udarnih termina je ono svi muslimani jesu Hrvati :).
@M0stAr sta ti imas protiv Hrvata orijentalnog uljudbenog kruga?
Vjerovatno su naucili da im neko daje milione za lobi, pa sad kad nemaju vise pocnu da pricaju istinu da bi se kobejagi u istoriji zapisalo da su bili na strani ISTINE.. Jedini pravi predstavnik EU je bio Paddy Ashdown... Ovi ostali su se naginjali kako su drugi davali..
Ovo je stav Njemca.. kakav inzko i Austrija..