Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabo precizan ko hirurg zna dobro šta je fašizam, bravo!
@374DRYdominira Švabo je isplatio svu ratnu štetu za oba rata, a vas izgleda ne računaju kao "štetu" čim vas nisu ni pomenuli..... Izgleda da im je to bilo više kao čišćenje štetočina.
@lale gator Možeš se ti kriti i pod Kineskim imenom, ali ostaješprepoznatljiv kao dosadni, ostrašćeni papak!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
covjek kazao onako kako jeste ...
@x1111tayson Srbi su smetali Njemcima u WWI i WWII nema potrebe da bilo šta lijepo pričaju o nekome ko im smeta. Kada dođu i kažu "Srbi su stradali" tek tad ih ne treba slušati. Ovako su bar realni.
Svima je opstepoznato da u smrdi genocidni...da je to divlje pleme koje je nastalo u lazi i takvi ce umrjeti!!!
Posljednji Reich, tzv. RS mora pasti!
Bravooooo
Zar ne postoji konkretna strategija za zapadni Balkan ? To je uništi im privredu i uzmi mlade i radno sposobne. Naravno tu se ponekad pojavis kao donator i prijatelj ali sve te donacije su mizerne u odnosu na ono što se uzima.
@SHOTMAKER Tacno!
Sta Nijemci imaju pricati o genocidu i krsenju ljudskih prava
Jos jedan dokaz Svabove inteligencije.Odavno nisam nesto ovako korektno i konkretno cuo !👌👏
Ispričavam se @lale gator-u što je moj post otišao kao odgovor njemu, umjesto papku pod nickom 374DRYdominira!
I šta imamo od toga? Eno osudiše Karadžića, ja bih se sad potpisao da Karadžić bude oslobođen i da uživa u slobodi ali da se njegovo djelo RS ukine. Šta imamo od toga i da je dobio smrtnu kaznu ako genocidna i dalje eksistira.
@Ananas123 Ti bi u miru ukidao nešto što niste mogli ukinuti sa 450 000 vojnika. Prošlo je 24 godine od rata, pomiri se da je Republika Srpska stvarnost !
@Ananas123 , zanimljivo razmišljanje, ali kad staviš na vagu realno, ko j..e karadžića. Ne znam iz kojeg si naroda, vjerovatno bošnjak, al nema veze, eto samo retoričko pitanje: zašto su muslimani 1993.godine počeli ratovati protiv hrvata, kad im je zajednički neprijatelj i potencijalni uništitelj bila srbija (srbi), ako nisu pristali na podjelu BiH, a time i potpomogli očuvanje tvorevine "republika srpska".
Bas tako, dvolican narod.
Ziva istina i to nikad -niko nece promjeniti ,bas zato sto je to jedina istina..
danke schone hern schvartz