Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle Christian Schmidt, hrvatsko-srpski klovn i jeftina seoska varalica misli od Bošnjaka da su neko afričko pleme koje prvi put vidi bijelog čovjeka pa im nudi staklene bisere i mala ogledalca za njihovu zemlju i resurse.Ide okolo i dernja se "ja sam Njemac...", neko ga je dobro nalagao da to ovjide znaci "Bog"
Tako su nam i zakon o genocidu prodali kao neko popuštanje Bošnjacima, a za uzvrat nam oduzeo osnovna politička prava. Sad se sprema isto.
Svaka cast. Tako treba!
Kakvo prljavo mazanje ociju bosnjaka, bosnjo budi jednom pametan pa nemoj nasjesti na ovakve podvale!
Mazanje očiju Bošnjacima.
MAZANJE OČIJU ILI JOŠ NEŠTO GORE Uvod u odluku privremenog karaktera o poništavanju Bošnjaka kao naroda i u Federaciji i u Državi! To je opasna igra!