Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Požuri smjenjuj ovu bagru.
Niko nije u ofsajdu kao Milanovic i Hrvatska, koji se uzasavaju srpske drzave na domet topova od Zagreba, a sve cine da do nje dodje. E, tada ce dobit sta zasluzuju - jedni druge na nishanu. Plakacete za bosnjama, omiljenim vam naprijateljima, kad ostanete nadamo
Nije mi jasno sto Incko isto nije mogao raditi ako ima podrsku svijeta. Zasto je trebao novi covjek da ovi sto ne zele BiH mogu sad pametovati kako nije legitiman.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo zabrana rada tekucim strankama i narodno kolo opet vrti.
Izabrali bi mi gore vjeruj mi
@muha … Narod je izglasao te stranke, narod treba i da ih se rijesi. Zasto stranci trebaju ispravljati napravljene greske i dokle?
Tako je,brate svabo,treba jednom za svagda hebat mater rusima na balkanu i kultivirati i uljuditi divlje srbe.
KLEROFASIZAM se siriiii...2014-2021!
kad dodjes, ja se nadam kao prvo da ces sda hdz i snsd ugasiti i svim njihovim clanovima zabraniz bavljenje politikom
odlaze dodik i covic u ilegalu. bakir ce se sam penzionisati nakon izbora.
Valentin Inzko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, nametnuo je dopune o Kaznenom zakonu Bosne i Hercegovine kojima se zabranjuje i kažnjavanegiranje genocida. Šta li će tek ovaj da radi. :)
E ako si isprdak one tumbule onda se vrati u treci rajh, i migrante povedi.
90 % mladih želi napustiti BiH. Samo mladi čiji su roditelji uposleni u državnim institucijama ili imaju privatne biznise pa žive na tuđim leđima.
Koliko imamo predsjednika pa to nema niko , makar u nečemu smo prvi
Samo da se i on ne brine puno
Maloprije Merkel kaže ukraincima dobro je za njih što su Njemci I Rusi završili sjeverni tok2. 🤣🤦. Nekada su Uke kasirali skoro milijardu evra za tarife kad gas prođe, sad imaju Ku#ac. Broj dva svi vi veliko srbi I veliko muslimani uzmite Google ili Deuchewelle na YouTube, I pogledajte koje investicije Kina je uradila u Deutschland: kupili luku u Hamburg, luku I kanale u Duisburg, napravili put Beijing-Duisburg. Pa onda gospodo vjernici vidite da ne završite kao Ukrainci
Ne damo mi naseg diktatora, to je nama novi Tito
Ukucajte u google Schmidt i Glyphosat. Bice vam jasno o kakvom tipu se radi. Potkupljivi, desno orijentisan, a mandat u BiH mu je neka vrsta kazne.
Ne pušta se Natu okupacija glupe Bih,mora da imaju neki cilj koji mi ne znamo.Žele nam dobro da nas dobro zavade i guze.
broj psihopata na klixu ue zabrinjavajuci
Poruka Zapadne alijanse je jednostavna i poslali su je svima. Amerika i EU ili Biden i Merkelova koja se nametnula ovdje kao EU tako što šalje Shmita su odlučili da Bosna kakva god da je mora opstati kao ideja i kao ključna tačka evropske sigurnosti makar mi se patili ovako još narednih 50 godina. Rusi i Kinezi se moraju potisnuti iz ovog dijela jer to nije u intresu ni Amerike ni EU. Shmidtov zadatak je da nam olakša koliko toliko dalju rahat patnju ako nećemo mi sami.