Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ostro sa uhljebima...
Poceo je 😛
Opaaa pocelo se kotrljati...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
I entiteta, sredimo 10 milijardi na njima
Neka mi neko objasni koja je svrha Kantona osim zaduzivanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nameni ti to kad si moćan
Samo dva nivoa vlasti: država i općine (manji broj nego sada), jedino to može obezbjediti prosperitet BiH
Trazi jedan od drugog ljihavca da nesto uradi .. pa tegeltija slusa mileta samo dok ne vidi da je donji a onda ce se presaltati . Daj im upozorenje svima jer ko blokira odmah bonske ovlasti ..
A kako su ovi stranci sebi lijepo nastimali. Sve isplate se obustavljaju, osim obaveza prema inostranim lihvarima. Trebalo je isto tako uvrstiti i te obaveze u nemogucnost isplate zbog krize koju majmuni proizvode, pa bi vidjeli kako bi ih stranci zauzdali. Ovako oni cesu muda i posmatraju sa strane, jer znaju da obaveze prema njihovim lihvarima nece biti dovedene u pitanje.
ukidanjem kantona, entiteta i distrkta smanjili bi se administrativni troskovi na godisnjem nivou u vrjednosti od cak 4 miljarde u budjetu a da ne govorim i samom smanjenju mogucnosti korupcije znaci povecanje plata na 2500 km minimalno. za sta ste narode, nastaviti bjedno ili zivjeti kao svicarci.
Do večeri članak tipa:" Dodik zaobadano reagovao na izjavu Schmidta" :"Njegova stranka je jedva prešla izborni prag u Njemačkoj pa svoje lične frustracije liječi na predstavnicima srpskog naroda". "On je političar malog kalibra i politike zapadnog balkana su za njega i njegov politički intelekt Špansko selo".
U Varešu srušena hrvatska zastava uništeni spomenici hrv braniteljima zašto ne pišete o tim stvarima
Sta ce u Varesu hrvatska zastava? Koliko ja znam Vares je u Bosni i Hercegovini
čuj traži naredi im.
ma znate sta ljudi, dosta vise ove neizvjesnosti, zasto bi nama neki politicari govorili kako ce bit i sta da se radi? hajmo jednostavno sutra se naci i pocet ratovat, ne znam sta cekamo vise
Daj vise pripojite nas trinidad i tobagu pa da bude bosna, trinidad, tobago i hercegovina
Dodik na aparatima. Spremaj traktor i tovari stvari na njega. Pravac Dedinje u Begradu,
Volio bih da je ovo početak konkretnog djelovanja novog Visokog predstavnika, ali bojim se da su ovo samo kozmetički potezi, bez stvarnih učinaka. Još jedna loša stvar za BiH je gubitak vlasti Schmidtove stranke u Njemačkoj, što dodatno slabi njegov položaj, iako ne bi trebalo imati uticaja, imaće.
Ukidanjem manjeg entieteta i kantona, ustedili bi 1000 milijardi maraka za 10 godina.
sad ie sav nadrкаn sто izgubio izbore i ce se isкаli
de ljudi prestaniste slati slike Schmidtu goli do pasa sa pistoljem u ruci