Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastanak s mladim nadolazećim četničkim fanovima
nek je ugosti senad pakas jos jednom na facu zasluzila je jer joj je draza drazi od cace
Mala četnikuša :) Dodik je pakaš al ova žena je baš zla
Nije. Vidiš da ipak prihvata da je Visoki predstavnik legalno izabran. Pratio sam njen rad u NSRS-a, sve što je Dodik predložio za jačanje entieta a slabljenje države, Trivićka je glasala protiv. Možda se diči srpstvom, ali ona i njena stranka su svjesni da je BiH realnost, a da je slabljenje entiteta neminovnost. Zato i jesu zagledani u strance, jer znaju koliko je sati.
prdnel kad Jelena
Ovi novi su duplo opasniji od stare generacije. Veliča četnike
meni je svejedno ali nebojsa i ova,onda bolje dodu i cvijanovicku bgm..!!!
Kod vlahadije uopste nema zastave BIH koda je druga drzava e moj Schmidt stao si ispred zastave RS
A iza BiH zastava...
sto se naredila..
Koliko je ko zagredan u Pravoslavlje i puca li ga empatija prema Draži Mihajloviću, to me stvarno ne interesuje. Ono što mene interesuje jest činjenica da srpska oporba ipak stavlja BiH ispred entiteta, da je spremna na mirnu disoluciju entiteta dokle god ta disolucija ide polako (kako se javnost ne bi ljutila), a sve u svrhu jačanja funkcionisanja države. PDP i SDS ipak uviđaju da je solucija jača BiH, a da su entiteti historija.
Sine, dobrodošlice u tzv.Open Balkan za BiH nema dok Bakir ne naograiše pa vam potpiše to.Nije izvjesno je*i ga.Do tad vam je Open Balkan od Loznice do Kladova.
Jel joj ocito bukvicu?
PDP je desniji i ekstremniji od SNSD-a. ne daj Boze da dodju na vlast, vidjet cete o kakvim se ekstremima radi
Ova baš naumila da izgubi na izborima😉
Na putu nazad je vjerovatno morao da povrati