Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi austrijski ministar vanjskijh poslova kao PRVO strano putovanje izabrao BiH. Ne zaboravite da je Austrija takodjer najveci strani ulagac u BiH!
Nema više podrške Rudonji od Kurza iz Austrije
Idite u pm i vi i vase podrske
Schmidt zna da je duduk gotov ima podrsku cijele EZ da smrzne sve racune traktoristi.
Schmidt zivi u paralelnom svijetu ignorancije . Kako Dodu Merkel gura zadnjih 10 godina zarad malo gasa
pa gdje je sad taj smith sto kaze rijesit ce se dodika i sve koji blokiraju BIH ???
"Jačanje državnih institucija, funkcionalnost i vladavina prava su uslovi koje je potrebno ispuniti da BiH postepeno izađe... - bla, bla, bla..." Koji đubratorski licemjeri, Bugarska je i danas polu-mafijaška država, Albanija i C. Gora ispunile sva poglavlja EU-a a drogeraški su el-dorado - i to ovi evropski licemjeri dobro znaju. Bosna nije ispunila ni jedno poglavlje jer ima preko pola muslimana, i to je ono od čega vrli Europljani dobijaju osip.
Počnite raditi konkretne stvari... Mi imamo dovoljno ovdje takvih koji se bave ceremonijalnim stvarima... Poduzimajte nešto što nama građanima znači nadu u boljr sutra
Nema više podrške Rudonji od Kurza iz Austrije
Ovog novog nigdje. Inzko bar izrazao zabrinutost, ovaj u Austriji, Njemackoj.. ovdje svrati samo da se upise za taj mjesec da mu obracunaju platu.
radi li ovaj sta ili se samo sastaje.