Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni smo mi cim nam je ovaj lik uopste potreban.
jadni su samo oni koji misle da nama Ameri i Švabe žele dobro!!
Tekst kaže “SDA predlaže u političkoj stvarnosti nemoguća rješenja, da samo većina u Predstavničkom domu odlučuje o Vladi FBiH, znajući da to nikako ne može proći, a niti je pravedno prema interesima Hrvata u BiH.” Izvini ali zašto je to nepravedno prema interesima Hrvata? U svim zapadnim zemljama (EU, Amerika) je upravo takvo uređenje. Zašto to nije ok i u BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jedino bi tražio objašnjenje od ovog govnjivog švabe zašto samo SDA kao nacionalna stranka da se izbaci iz vlasti.Zašto u paketu se ne izbaci i HDZ i SNSD,koji su duplo veći remetilački faktor od SDA.
Jadna je država i njen narod kad im jedan čovjek donosi ustav. To je van pameti na šta pristanemo. Nigdje u Dejtonskom sporazumu ne piše da to može. Zašto se to prihvata?!
Ono sto se zeli trenutno, ono sto traze. HDZ i ova osmorka, to je da se postuje odluka vecine. Ja koliko znam, prije neki dan je Izetbegovic izjavio da to prihvata i da ce Lendo odmah potpisati, ali da se to uvede u Ustav Federacije.Eeee, ali to ne pase HDZu jer prilikom iduceg biranja zna se da ce oni biti u manjini To je to. Ne treba nista prihvatiti bez izmjene ustava .
Ovom švabi se najebat matere
Šmitonja se nema šta misliti ,..Trojkuša hoće da se večina iz parlamenta F pita , a ne rukovodstvo F. .., Sda to podržava samo sistemski i onda sada idu u opoziciju.Dakle , sve je jasno.,Šmit treba Toooo nanetnuti..Još kad bi i skeniranje gl.listića , eto sreće i veseljaaa..za graĐaneee...
trenutno drzavni neprijatelj broj 1
Pa pročitajte večerašnji intervju Igora S., u kojem se on buni što nije bio konsultovan za prijedloge ministara iz sdpea...A , kako se tek treba buniti g.Lendo , koji nije nikako konsultovan..? Užasna bruka i sramota u režiji Trojkuše..i kradeZea...
Schmidt ce uraditi onako kako Zagreb zeli, to vise ne treba ni dovoditi u pitanje. Potpuno je jasno. Ali, gori od stranca Schmidta su domaci izdajnici! "Trojka pristaje na bilo kakvo rješenje, privremeno ili trajno, bez obzira kako bi ono moglo izgledati." - To na principu daj ti meni sad malo moci i novca, a sta ce sutra biti nije bitno.
Stranke koje dobiju najviše glasova od tri naroda i kod ''ostalih'',moraju biti u vlasti
OVAKO. SDP JE ZGROZEN IMENIMA ZA MINISTRE U NOVOJ VLADI. VLAISAVLJEVIC, KLJAKO, SBIH JE ZGROZEN MIJATOVICEM ITD. UGLAVNOM POENTA NIJE TO TO STO SMO GRADJANIMA OBECALI ALI MORAMO GUTATI "ŽABE" (TJ DA NE LJUTIMO PARTNERE), TAKO JE RADILA I SDA PA STE IZGRADILI KAMPANJU NA KRITIKAMA PROTIV SDA. PITANJE ZA TROJANCE IZDAJNIKE: PO ČEMU STE ONDA VI DRUGACIJI OD SDA?
Dobri stranci. Prvo da izbace stranku koja je pokušavala sačuvati BiH. A ne brinu o strankama koje su rasparčavale državu.
Ne može ono gdje su srbi i hrvati u većini,,da bude samo njihovo,a ono gdje su Bošnjaci u većini da bude svačije, multi-kulti.
Jes Sebija isla u osnovnu pitam za jarana hahahababa
Ma proglasiti ga turistom ko Dodik.
Treba schmidta tuzit na sudu za ljudska prava niko vise ne spominje Sejdic -Finci presudu