Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....iznio veoma sporne stavove kada je osporio izborni legitimitet člana Predsjedništva Željka Komšića iz reda Hrvata, rekavši da su ga birali više Bošnjaci.... Čekaj, pa čovjek je izgleda upućen? što je tu točno sporno. A kužim trebo j reć "građani Bošnjaci" ...
Sad "patriote" proganjaju jadnog Šmita gore nego Dodik & Čović sve bivše visoke predstavnike zajedno. Ovdje žive neki čudni ljudi.
„Schmidt odbija da se obrati bosanskohercegovačkoj javnosti čak i dok prijeti pro-segregacijskim promjenama Izbornog zakona zemlje on zakazuje skup u Njemačkoj o Bosni dijeleći scenu sa sumnjivim akademicima i ultranacionalistima. Hajde da razgovaramo“, naveo je Mujanović na Twitteru.
Zeljkane, pored ovakve bagre u okruzenju i na vrhu OHR-a, ti si apsolutno najbitniji kandidat u BiH. Kada HDZ, SDA i SNSD shvate da za pobjedu na izborima moras nesto uciniti i za ostale narode- e tek tada ce biti bolje u BiH, a to vrijeme dolazi. Zasto u svojoj sopstvenoj zemlji MORAS glasati za jednu trecinu predsjednika? Svako mora imati mogucnost glasanja za sva 3+1 kandidata (iz svakog od povlastenih naroda po jedan + Ostali)! Pa dosta je vise fasizma u BiH!
Schmidt nije smio biti VP zbog pristrasnosti prema Hrvatskim stavovima. Njegova stranka je takodjer sestrinska stranka HDZa.
ovako ili onako, prije ili kasnije ... al ta fora sa "građanima" ipak neće proći ... u manjini ste čak i u Bih
Toliko puno lopova na jednom mjestu na slobodi. Zbog čega nisu se sastali u zatvoru gdje trebaju da budu?
Može neko na twitteru da objavi pismo, gdje Čovke traži civile zarobljenike na prinudni rad?
UZP!!!!
Što ne napisati da je Zovko bila ambasador BiH uz prešutnu saglasnost Bakira Izetbegovića
Pusti i visokog predstavnika i sve. Otislo je to daleko od planiranog i normalnog. Msm da bi se trebali polahko pocet pripremat za najgore. Nestasica energije, hrane, ljekova itd. prijeti Evropi. Zna se sta nakon tog dolazi...
Ako je ovo istina onda više nema sumnje o njegovim namjerama ovdje, Željana Zovko je prefrigana HDZ šovinistica koja razvaljuje svoju domovinu, međutim Bosanci/Bošnjaci ne trebaju nikoga kriviti nego sebe, jer da niste birali razne Novaliće, Brankoviće, Bičakčiće i ostale koji su napravili mašineriju za pljačkanje Bosne mi bi imali možda neku infrastrukturu, više stanovnika, možda neki dron.. ovako nas ponižavaju a i vi dalje hoćete Fadila
Ali herr Schmit ne smije da im donese taj zakon inače dobija nogu hladno
Ovaj visoki predstavnik nesmije Dodiku niti Covicu jednu jedinu rijec da progovori. Zato Bosnjacima moze da lupa sakama gdje god da dodje. Ovo mu je vec drugi sastanak sa ultranacionalistima. Vrijeme je da ga dradjenska BiH otkaci za sva vremena. Bilo kakve odluke da nametne ne treba ih prihvacati vec samo ignorisati. Odavno smo shvatili za koga radi Smit. Za Americku administraciju koja ni posle 30 godina ne zeli da prizna da je Dejtonski sporazum greska.
Muslimani moji fini dođite malo sebi dok vam ne bude prekasno...Schmidt je čisto germanskom analitikom samo rekao što vidi...Komšića biraju Bošnjaci da bude predstavnik Hrvatima...i to je fakt...isto kao i što Komšić nema zrnce hrvatsko u sebi...izborom Komšića kao što sam već rekao BiH siiiigurno ide ka raspadu...
Mislim da napadi na visokog predstavnika ničemu nevode.samo kontra efekat jer je evidentno da svijet sve vise i vise sve nas stavlja u istu ravan.priča o genocidu trečem entitetu samostalnosti vrti se stalno i vrapci na grani je znaju.